2008 burç yorumları

ms_enemy

Yeni Üye
Üye
2008 burç yorumları
ÖFKELİ SABIRSIZ GÜÇLÜ HIRSLI KOÇLAR

Hareketli, gayretli ve sabırsız Koç"ları bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor. Ün ve övgü onlar için önemli olacak. Mesleki başarıları her şeyden önde gelecek. Kendilerine diğer yıllara göre daha fazla güveniyorlar. İşlerini değiştirmek isteyen Koçlara çok fazla seçenek sunulacaktır. Yönetici gezegenleri en büyük transitlerinden birini Yengeç burcunda gerçekleştirirken, Mayıs ayına kadar duygusal potansiyellerinin onları desteklemesi, birçok Koç için ilginç gelişmelere neden olacaktır. Bu yıl aşk cephesinde önemli gelişmeler görülecek. Ayrıldığınız sevgilinizle bir araya gelebilirsiniz. Eşiniz ve sevgilinizle mutluluğunuzu pekiştirerek muhteşem günlere sizi götürecektir. Yapmanız gereken tek şey, yüreğinizin sesini dinlemek olmalıdır.

KARARLI VE MÜCADELECİ BOĞA
Arkadaşlık ve dostlukların kararlı insanı Boğalar bu yıl ufuklarını genişletecekler. Öğrenecekleri ve öğretecekleri çok şeyleri var. Evrensel öğreticilikleri artıyor. Yurt dışına açılacaklar. Bu yıl sizin için olağanüstü fırsatlarla dolu bir yıl olacak. 2008 yılının size sunacağı evrensel tekliflere hayır demeniz mümkün olmayacaktır. Finansal konularda hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Varlıklı olacağınız bir yıla giriyorsunuz. Dost çevreniz daha kaliteli ve elit kimselerden oluşurken, eski dostlarınızı da, testten geçireceksiniz.

HAREKETLİ, DEĞİŞKEN VE ENTELLEKTÜEL İKİZLER
Yatırımlar yılı olacak günler sizi bekliyor. Maddi olanaklarınız genişliyor. İşinizi yenileyebilir, varlıklı bir evlilik yapabilirsiniz. Olgunluk dönemi yaşayacaksınız. Parasal kazançlarınız bir çok farklı konularla beslenecek. Bazılarınız risk alacaklar. Bu yıl ailenizle daha çok ilgilenmelisiniz. Evinizdeki bazı köklü değişimler sizi meşgul edecektir. Uzun süredir çalışmalarınızı sürdürdüğünüz konulardan artık sonuç elde edeceksiniz. Bu yıl romantik aşk ilişkileriniz artacaktır. Eşiniz ve sevgilinizle ortak geleceğinizi şekillendireceksiniz. Yalnız olanlar için gerçek aşk kapıda bekliyor.

SAKİN, DİNGİN VE DUYGUSAL YENGEÇLER
Bu yıl Yengeç'lerin aşk yılı olacak. Karşıt evinize geçecek olan Plüton"dan güçlü etkiler alacaksınız. Yaşam çerçevenizde meydana gelecek değişimlere siz zaten hazırdınız. Çünkü uzun yıllar Yay burcunda seyreden yeni şartlar gezegeni artık sizin yaşam düzeninize yepyeni bir yapılanma getirecek. Çevresindekileri şaşırtacak. Sürpriz evlilikler gündeme gelebilir, radikal değişimler olabilir. 2008 aşk yıldızının parladığı olağanüstü bir yıl olacak. Bu yıl; size mutluluk veren ve bir ömür sürecek evlilik yapabilirsiniz. Yıl boyunca, tüm olumlu gelişmeler sizi bulacak, eski hayatınızı geride bırakacaksınız. Bu yıl kan bağı olduğunuz kardeşler ve kişilerle olan ilişkilerinize çok daha radikal yaklaşacaksınız. Ortak kararlar alacağınız iş ortaklarınızı da, doğru seçmeniz konusunda dikkatli olmalısınız.

KARİZMATİK VE İHTİŞAMLI ASLANLAR
2008 yılı size sağlık, form getirirken, dikkat çekici bir güzellik üzerinizde olacak. Arzuladığınız istikrara kavuşacaksınız. Bu yıl aşk hayatınızla ilgili değişimler ve mutluluklar yılı olacak. Size mutluluk verecek aşk kıvılcımları ve ciddi evlilik kararları alırken, bireysel tercihlerinizi kullanacaksınız. Romantik bir yıl sizi bekliyor. Bu yıl finans konularında kararlı ve sağlam hareket edeceksiniz. Belirli bir birikime ve gelire ihtiyaç duyuyorsanız, yatırımlarınızın çizgisini iyi takip edeceksiniz. Mülk edinme konusunda akılcı ve mantıklı davranacaksınız. Geleceğiniz garanti altına almanın ötesinde artık kariyerinizin karşılığını almak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin önemli ve size statü kazandıracak kişiler olmasına önem vereceksiniz.

ELEŞTRİCİ VE TİTİZ BAŞAKLAR
2008 yılı sizin için mutlu sürprizlerle dolu olacak. Fırtınalı kararlar alacaksınız. Evli olanlar çocuk sahibi olabilirler. Bu yıl muhteşem bir beraberliğe hazır olmalısınız. Yalnızsanız ve aşk arıyorsanız işte size dopdolu bir yıl. Ruh eşinizin bir yerlerde siz beklediğini görecek ve gözlerinize inanamayacaksınız. Son yıllarda kan bağı olduğunuz kişilerle bazı sürtüşmeler yaşamıştınız. İşte bu yıl dargınlıklara son vermek için karşınıza birçok fırsat geçecektir. İlişkilerinize farklı bir boyut getireceksiniz. Evren her türlü yardımlaşmanızı destekliyor. Sorumluluk duygunuzun ağır basması sizi yoracaktır. Fakat siz tüm bu sorunlarla başa çıkmayı öğreniyorsunuz. Bu yıl tüm ilişkileriniz ve arkadaşlarınız arasında uyumlu olmaya özellikle dikkat edeceksiniz. Beraberliğinizde yaşayamadığınız ortak uyumu bu yıl istediğiniz gibi kurabileceksiniz. Birçoğunuz için bebek sahibi olmak artık sürpriz olmayacak ve isteklerinizle arzularınız arasında istediğiniz köprü kurulacaktır.

ADALETLİ VE UYUMLU TERAZİLER

2008 Yılında aile ve yuva ilişkileriniz ön planda olacak. Bazılarınız mülk satın alma içgüdüsü içinde hareket edecekler ve kazanç fırsatlarını olumlu bir şekilde kullanacaklar. Bu yıl ailenizle olan ilişkilerinizde yüksek bir potansiyel gözlenecek. Bazılarınız haklı nedenlerden dolayı kendinizi soyutlayacak kavramlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerlerin farkında olmanız size değişik bir vizyon sunacaktır. Geçmişinizle ilgili konuları düşünerek zaman tasarrufunun sizin için çok önemli olduğunu göreceksiniz. Evinizle iş yerinizi birleştirebilir ve kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Birçoğunuz kendi iç dünyasındaki kişisel yolculuğuna dönecektir. Dingin ve huzurlu bir yaşam isteği tercihleriniz içinde yer alacaktır. Bu yıl ilişkiler konusunda arınmalar yaşayabilirsiniz. Yaşamınızda sizi sıkan durumlardan kurtulmanın yollarını arayacaksınız. Kapınızı çalan bir aşka da, hayır demeniz mümkün olmayacaktır
İHTİRASLI VE TUTKULU AKREPLER
2008 yılında ilişkilerinde muhteşem bir karizma yaratarak insanları kendine bağlamayı ve etkilemeyi başaracaklar. Bu yıl akrepler için son derece keyifli bir yıl olacak çünkü yaşamla iletişim kurmasını iyi bilecekler. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarında odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Çevrenizde sizi destekleyici ve yaşamınızı kolaylaştırıcı teknolojinin hizmetini bu yıl sizi mutlu eden unsurlar listesine ilave edebilirsiniz. Yıllardır fırsat bulamadığınız yabancı dil yeteneğinizi bu yıl gerçekleştireceksiniz. Konfora hiç bu yıla kadar yakın olmadığınızı göreceksiniz.

İYİMSER VE ÖZGÜRLÜKÇÜ YAYLAR
Yaşam ufkunuzun genişleyeceği yeni fikir ve yeni düşünce kavramları ile farklı bir boyuta geçeceğiniz bir yıl olacak. Bu yıl parasal gelirlerinizi en yüksek düzeye çıkaracaksınız. Yıllarca size yetecek maddesel bir varlığa kavuşabilirsiniz. Yıl içinde iş konusunda yaşamınızı kolaylaştıracak ve işinizi revize edeceksiniz. Önce iş potansiyelinizin önemli olduğunu bilmenize rağmen, son dakikaya sakladığınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bu yıl yeni fikirlere her zamankinden çok daha yoğun bir şekilde eğileceksiniz. Önceki yıllarda ektiklerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Çalışma ve elde etme bilinciniz yükseliyor.

DAHİ VE YENİLİKÇİ KOVALAR
2008 yılında geri plana çekilerek, yeni projelere yoğunlaşabilirsiniz. Ruhsal ve Fiziksel anlamda kendinizi tazeleyebilirsiniz. Bu yıl sizin için yeniden doğuşun hazırlıkları olacak.Geçmişte çok yorulduğunuz için, artık gereksiz ayrıntılar üzerinde fazla uğraşmak istemiyorsunuz.Hoşlanmadığınız konuşlardan kendinizi arındırmak isteyeceksiniz. Aşırı uçlarda dolaşan karar verme mekanizmanız devrede olacak. Yalnızlık duygusunun bu yıl geçmiş yıllara göre çok daha işe yaradığını göreceksiniz. İçsel anlamda yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Önemli dostlarınızla iş birliği yapacaksınız. Özel dostlar demek, kariyer ve para demektir. Bu yıl bu gerçeklerin farkına varacaksınız.

ÇALIŞKAN VE DİSİPLİNLİ OĞLAKLAR
Bu yıl şansınız çok açık. Önemli başlangıçlar, büyük başarılar ve gelişmeler sizi tanımlayan sözcükler. Muhteşem bir yıla girmek üzeresiniz. Radikal kararlar ve uzun başarılı bir süreç sizi bekliyor.2008 yılında kendiniz çok şanslı hissetmeni konusunda her şeyden size yana olacak. Sezgilerinizin çok güçlendiğini göreceksiniz.İstediğiniz yüksek noktaların kendiliğinden oluşması sizi farklı noktalar taşırken, dostlarınızı, patronlarınızı, eşinizi, gelecekte yaşantınızda olması gereken tüm önemli kişileri bu yıl tanıyacaksınız.

ROMANTİK VE ALINGAN BALIKLAR
2008 yılı size dostluk kapılarını açacak ve size tüm olanaklarını sunacaktır. Karizmatik bir çevre sizi bekliyor. Amaçlarınıza uygun kişilerle tanışacaksınız. Yaşam kaliteni yükseliyor.2008 yılında geniş bir çevreye gireceksiniz. Bu yıl size şaşırtıcı gelecek teklifler karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz. Yaşamla ilgili eski endişeleriniz ortadan kalkacak ve kendinizi yeni hayatınıza kanalize edeceksiniz. Bir evlilik veya bir boşanma sizin radikal kararlarınız arasında olacak. Beslenme düzeniniz ve alışkanlıklar konusunda yeni bir yaşam çizelgesi çizeceksiniz. Bu yıl zorlanmalar yaşasanız bile, yeni koşullarınıza alışacaksınız.
 
Geri
Üst