2009 Boğa Burcu Mayıs Aylık Yorumu

kaprisli

Yeni Üye
Üye
2009 Boğa Burcu Mayıs Aylık Yorumu
boğa burcu mayıs 2011
Boğa Burcu Mayıs Aylık Yorumu
21 Mayıs tarihine kadar burcunuzda kavuşum yapacak Güneş enerjisi öncelikle siz Boğalar açısından gayet olumlu bir dönem anlamı taşıyacaktır. Çoğunuzun doğum gününün kutlanacağı bu süreçte, fiziksel olarak son derece güçlenecek, imajınızın dış dünyada çekici hale gelmesi karşısında keyifli olacaksınız. Ayrıca bu dönemde sağlığınızdan kesinlikle şikayet etmeyeceksiniz. Liderlik arzunuz yükselecek ve kendinizi insanlara kabul ettirme yönünden şanslı olacaksınız. Yeni ve taze enerjileriniz gayet kolaylıkla akacağından karakteristik özelliklerinizi sergilemeniz faydalı sonuçlar yaşamanızı sağlayacaktır. Bilinçaltınızdaki tüm istekleriniz için girişimde bulunabilir, karar verdiğiniz planlarınızı yürürlüğe koyacak güveni kendinizde oluşturabilirsiniz. Eğer haritanızdaki yükselen burç ve güneş noktanız olumlu görünümler altındaysa bu süreçte daha olumlu sonuçlar yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı uygulama dönemi olan bu enerjiden en güzel şekilde yararlanacak burç mensubusunuz. Siz her zaman sağlam adımlar atmaya özen gösterdiğiniz için bu dönem de sizin için parlak geçecektir. Yetenekleriniz, kişisel görünümünüz ve çekiciliğinizle göz dolduracaksınız. Fiziksel olarak kendinizde değişime gidebilir daha değişik bir imajı kendinizde uygulamak isteyebilirsiniz. Bu süreçte erkek boğalar karizmatik, bayan boğalar ise güzellikleriyle etrafındaki insanları kolayca etkileyebilirler. Umarız bu süreci en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlayacak fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Doğum gününüz şimdiden kutluyorum. Nice mutlu senelere

Duygusal ve Aşk

Mayıs ayının tümünde etkin olacak Venüs enerjisi siz Boğaların epeyce hareketli bir dönem geçirmelerini sağlayacaktır. Gerek kısa yolculuklar ve gerekse haberleşme açısından aktif bir süreç olacaktır. Öğrenim hayatınızla ilgili gelişmelere özel bir önem verebilir ve bu konularla yakından ilgilenmek gereği duyabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda yakınlarınızla irtibat halinde olacağınız bir süreçtir. Kafanızın içindeki fikirleri tanışacağınız yeni insanlar aracılığıyla paylaşabilir ve onlardan destek görebilirsiniz. Konuşmanızla çevrenizi kolayca etkileyebilir ve hatta şaşırtabilirsiniz. Sizin düşünceleriniz geleceğiniz açısından girişimde bulunmanızı sağlayabilir. Sözleriniz birçok kişi tarafından ilginç bulunur ve konuşmanızdaki akıcılık dinlenmenizi sağlayacaktır. Çevrenizle ilişkileriniz güçlenir ve onlar da sizin ne kadar hareketli bir kişi olduğunuzu düşünebilirler. Kolayca harekete geçer ve normal zamanlarda sakin bir insan olmanıza rağmen bu süreçte siz de kendinizdeki değişime hayret edebilirsiniz. Bu süreçte kardeşlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilir ve onların geleceği açısından girişimde bulunabilirsiniz. Aynı şekilde onlar da size destek sunacaktır.

Fiziksel Enerjiniz

Mayıs ayı boyunca Mars enerjisi hırsınızın oldukça yükselmesini sağlayacaktır. İsteklerinizin çoğalması nedeniyle yaşamdan birçok şey beklemeye başlayacaksınız. Bunları elde etmek için bu enerjiyi en olumlu anlamda kullanmalı ve doğru yönde yönlendirmeye çalışmalısınız. Aksi takdirde olmadık işlere kalkışmanız mümkün olabilir. Üstün niteliklerinin farkında olan bir burç mensubusunuz. Sizi çekemeyen insanlar ve kıskananlar çoğunlukta olduğundan sizinle ilgili gizli saklı bir takım dedikodu yaparak insanların size karşı tavır almalarına neden olabilirler. Bu nedenle çok dikkatli olunuz ve sırlarınızı, kafanızın içindeki projeleri çok güvenmedikçe kimseye anlatmamaya özen gösteriniz. Tam tersi durumda birçok sorunla, terslikle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca dikkat etmeniz diğer bir konu, yanlış yönde atacağınız her adım sizin hatanızı kollayan insanlar için başarı anlamı taşıyacaktır. O yüzden temkinli olmaya devam edin, kimseye fazla güvenmeyin ve her attığınız adımı gerekirse bir tek siz bilin. Bu enerjinin güçlü olduğu Koç burcundan geçecek oluşu siz boğaları sağlık olarak etkileyebilir. Fazla enerjik olmanızı sağlarken genel yapınız zorlanabilir ve yorgunluklar hissedebilirsiniz. Dinlenmeye ve her zamanki gibi kendinize dikkat ederek ilerlemeye çalışınız. Sağlam ve doğru kararlar almaya çalışınız. Kısa yoldan veya yanlış kişilerden destek görerek başarılı olmaya çalışmayınız. Bu dönemde ateşli silahlardan, kavgadan ve gereksiz tartışmalardan da uzak durmaya çalışınız.

İletişim ve Haberleşme

Merkür gezegeni Mayıs ayının çoğunluğunda parasal konularda zihinsel olarak aktif olmanızı sağlayacaktır. Yaşamınız için gerekli olan parayı öncelikle sözel olarak girişimde bulunarak ve zekanızı kullanarak elde etmeniz kolaylaşacaktır. Ticari konularda, alım satım, komisyonculuk veya reklamcılık gibi yollardan finansal olarak gelir elde etmeniz mümkündür. Sağlam ve güvenilir biri oluşunuz nedeniyle insanları etkileyebilir ve güvenliğiniz için gerekli girişimleri hızlı ve kolayca elde edebilirsiniz. Bu süreçte her zamanki sabit görüş açınızı biraz olsun yumuşatmanızda fayda vardır. Yeniliklere açık olmalı, atak davranmalı, gerekli kişilerle irtibatta bulunmalı ve kendinize ait görüşlerde fazla inatçı davranarak gelişiminizi engelleyecek düşüncelerden sıyrılmalısınız. Siz her zaman ayaklarınızı sağlam olarak yere basmaktan yana olduğunuz için bu dönemdeki hızlılık sizi şaşırtsa da biliniz ki bazı gelişimler için bu enerji size son derece gereklidir. Astroloji kişinin enerjilerini doğru yönlendirmesi ve fırsatlardan yararlanması adına bir kılavuzdur. Siz de bu etkilerden yararlanarak genel doğanızın özelliklerini geliştirebilir ve başarı elde edebilirsiniz. İşte bu süreçte görüşlerinizde fazla inat etmeniz ve elinizdekilere fazla sarılarak adım atmaktan çekinmeniz halinde Merkürün enerjisinden yararlanmanız mümkün olmayacaktır.
 
Cevap: 2009 Boğa Burcu Mayıs Aylık Yorumu

mayısta bitti neredeyse ama hiiçç bi gelişmee yoookk..ekonomikk sıkıntı hariciiii ..
 
Geri
Üst