2009 Oğlak Burcu Mayıs Aylık Yorumu

kaprisli

Yeni Üye
Üye
2009 Oğlak Burcu Mayıs Aylık Yorumu
Oğlak Burcu Mayıs Aylık Yorumu
21 Mayıs tarihine kadar sürecek dönemde aşk ilişkileri ve kendinizi ifade etme konularında gayet olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Burcunuzla olumlu görünüm yapacak güneş enerjisi siz oğlakların yeni aşklar yaşamalarını sağladığı gibi, mevcut ilişkinizde de güzel günler geçirmenize neden olacaktır. Böylece baharın coşkunluğunu içinizde hissedecek ve keyifli bir dönem yaşamanın pozitif halinde nasipleneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişinin size göstereceği yoğun ilgi ve sevgi dolu tavırları her ne kadar ilişkinizi ciddiyete dönüştürecek kadar güçlü olmasa da siz, bu dönemde aşkın doruklarına çıkabilir ve şanslı enerjinizle aşkla ilgili sorunlar karşısında başarılı olabilirsiniz. Kendinizi ifade alanınızın aşk olacağı bu süreçte herşeye aşkla bakabilir ve aşkla çözümlemeye çalışabilirsiniz. Çocukları olan burç mensupları onlarla daha yakından ilgilendikleri gibi çocukları tarafından da hoşnut olabilir ve sorunları azaltmış olmanın huzurunu yaşayabilirler. Bu dönemde kendinizi ifade gücünüzün artışı yükselecektir ve bu sayede çevrenizde takdir edilen ve beğeni kazanan kişi olabilirsiniz. Nazik ve güleryüzlü oluşunuz sayesinde dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Bu süreçte gayretli oluşunuz sayesinde sahip olmayı arzu ettiğiniz her konuda olumlu girişimlerde bulunabilir, elinizdekileri koruyabilir ve riske atmaktan çekinebilirsiniz. Üzerinizdeki olumlu enerjiler sayesinde kendinizle çelişkiye düşmeyeceğiniz bu dönemde arzu ettiğiniz aşkı bulmanızı diliyorum.


Duygu ve Aşk

Mayıs ayı boyunca ciddi ilişkinizle alakalı konuda bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Venüs gezegeninin burcunuzla olan karşıtlık enerjisi nedeniyle ilişkinizi dengede tutmak adına hareket etmeye özen göstermelisiniz. Sizin bilinçli istekleriniz ile yaşadığınız ilişkinin size verdikleri arasında kalabilir ve arzu etmediğiniz bazı durumları kendi içinizde tekrar gözden geçirebilirseniz eminim ki doğru karara varmış olacaksınız. Karşıtlık enerjisinde yapmanız gereken hem kendi istediğiniz şartları hem de yaşadığınız ilişkinin verebileceklerini dengede tutmak olmalıdır. Eğer beraber olduğunuz kişinin sizi sahiplenme ve koruma, kollama konularında eksikleri varsa, bunları sert bir üslup içinde ele almaktansa mantığınızı devreye sokarak ne yapmanız gerektiğine karar vermelisiniz. Eğer bu beraberlik sizi doyurmuyorsa karşılıklı olarak konuşmalı ve temeli sağlam bir ilişkiniz yoksa da bitirmek gerektiğini bilmelisiniz. Paylaşımcılığın az olduğu yada sadece tek tarafın fedakarlık yaptığı bir beraberlik günün birinde nasılsa sizi daha fazla üzeceğinden önlem almak faydalı olacaktır. Fakat yüreğinizin içindeki sevgi tüm sorunları aşabilecek ve karşınızdaki insanın da sunabildikleri konusunda sizi tatmin edecek kadar büyükse en azından yine karşılıklı olarak konuşarak düzenleme yoluna gidebilirsiniz. Doğum haritanızdaki bu yaşam alanınızın enerjileri eğer olumlu ise siz bu süreçte ilişkinizde aradıklarınızı bulabilir ve gayet keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin ilgisini görebilir, size olan desteğiyle mutlu olabilirsiniz. Doğaldır ki bu durum ancak haritanızın incelenmesi ile saptanabilir. Bu dönemde ayrıca yaşadığınız birliktelik ile ailenizin istekleri arasında bir tercih yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aileniz ilişkinize onay vermemesi durumunda onlarla karşılıklı olarak konuşmalı ve yüreğinizdeki duyguları her zamanki dürüstlüğünüzle dile getirmeli, gönüllerini almalısınız.

Fiziksel Enerjiniz..

Burcunuzda güçlü olan Mars gezegeni Mayıs ayında siz Oğlaklar için zorlu etkiler gösterdiği ev yaşamından geçecek oluşu nedeniyle, iç dünyanızı oluşturan önemli konularda duygusal güvenliğinizi ön planda tutmanızı ve bu mevzularda hassas olmanıza neden olacaktır. Mars enerjisi kesinlikle kullanılması gereken bir enerjidir. Siz oğlaklar da bu süreçte bu enerjiyi eviniz ve yuvanızı ilgilendiren durumlarda aktif ve öncü olmak adına kullandığınız takdirde ileriye dönük adımlar atabilirsiniz. Yuvanızdaki yaşam koşullarını en iyi yere getirmek amaçlı atılgan davranmalı ve maddi koşullarınızı olumlu hale getirerek huzur ve barışı sağlamaya çalışmalısınız. Gereksiniminiz olan ihtiyaçlarınızı sağlamak için var gücünüzle çalışmalı ve kimseye muhtaç olmamak adına ayaklarınızın üstünde durmayı bilmelisiniz. Otorite konumundaki kişi veya üzerinizde baskı oluşturacak
Hayat koşulları karşısında her zamanki gibi güçlü olmalı ve zorluklardan yılmamaya çalışmalısınız. Yuvanızdaki bireylere karşı sert tepkiler göstereceğiniz bu süreçte daha ılıman davranmaya çalışmalı ve bu enerjiyi faydalı girişimleriniz için kullanmaya çalışmalısınız. Her zamanki gibi çalışkanlığınızla kafanızın içindeki düşünceleri gerçekleştirmeye dönük davranmanız halinde bu zorlu enerji size oldukça faydalar sağlayacaktır. Evinizi ilgilendiren konularda hızlı değişimlere gidecek, düzeni ve huzuru korumak adına eylemlerde bulunurken kimseyi kırmamaya özen göstermeniz yerinde olacaktır.

İletişim ve Haberleşme...

Merkür gezegeni Mayıs ayında siz Oğlakların, genel iş konuları ve sağlığınızla ilgili hertürlü iletişime önem vermeniz gereken bir etki yaratacaktır. Bu süreçte işinizi ilgilendiren mevzularda insanlarla biraraya gelerek sözel olarak görüşmelerde bulunmak, öncü kimliğinizle ciddi duruşunuz ve çalışkanlığınızla ekmeğinizi her şekilde kazanmanızı sağlayacak enerjilere sahip olacaksınız. Merkür gezegeni her ne kadar burcunuzla çok olumlu görünümler yapmasa da, bu süreçte yönetici olduğu bir yaşam alanından geçiyor oluşu doğal olarak gücünü faydalı bir şekilde göstermesini sağlayacaktır. Ve siz oğlaklar bu dönemde epeyce aktif olacak ve günlük temponuzda hiç olmadığı kadar atak ve cesur düşeneceksiniz. Kendinizden genç insanlarla biraraya gelerek işinizle ilgili yeni düşünceler geliştirebilir ve durumunuzu daha iyi yere getirmek amaçlı hedefler belirleyebilirsiniz. Bu süreçte fazlaca yoğun oluşunuz yorgunluklara neden olacağından kendinize dinlenme boşlukları vermeniz yerinde olacaktır. Özellikle kemiklerinizi ve solunum sisteminizi zorlayacak enerjiler karşısında açık havada yürüyüşler ve spor size gayet iyi gelecektir.


Sevgili Oğlak, Siz temel öncü toprak gurubusunuz. Güç kaynağınız olan, doğal yetenekleriniz ve çalışkanlığınızla her tür kaynağı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.
 
Geri
Üst