2009 yazının trendleri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2009 yazının trendleri
Meleklerim havalar ısındı :) İlkbahar ve yaz için ne giyeceğimiz ve trendler hakkında burdan fikir sahibi olabilirsiniz :)


trans.gif

Mercan rengini bu sezon her yerde göreceksiniz. Ten renginiz ne olursa olsun mercan rengi size de çok yakışacak. Rahat giyim yine tercih edilen bir tarz olarak karşımıza çıkıyor. Yani sadece Pazar günleri değil her gün salaş giyinip modaya ayak uydurabilirsiniz. Kocaman boncuklu aksesuarlarla etnik giyim tarzını yakalayabilirsiniz. 2009 yazı aynı zamanda denizci modasının dönüşünü simgeliyor.

Mercan rengini bu yaz keşfedin!
Bu sezonun rengi Mercan. Kırmızıya kaçan koyu tonundan somon rengine kadar her tonda mercan rengini elbiselerde, tuniklerde, dar- bol pantolonlarda ve tüm aksesuarlarda mutlaka göreceksiniz. Aksesuarlar bu sezon dolabınızın çoğunu işgal edecek gibi görünüyor.

coralfloralii-7558.jpg


Gri ve mercan renkli elbise- Dorothy Perkins
Mercan ve metal karışımı kolye- Mango
Çiçek desenli eşarp kemeriyle renklendirilmiş dar paça kot pantolon-Guess by Marciano
İngiliz gümüşü ve mercandan yapılmış yüzük-Thomas Sabo
Desenli ipek elbise- Benetton



Günlük giyim
Gündelik hayatta şıklık trendden çok tarzla ilgilidir. Bu yaz da dağınık ve salaş görünmeyi sevenler için bol pantolonlar ve sarkık kocaman kolyeler favori. Aslında sevgilinizin kot pantolonunu giyip çıksanız da tarzını yaratmış olursunuz. Üzrine de minicik bir tişörtle kombine edebilirsiniz. Hatırlarsanız örgü elbiseler de salaş görünümün vazgeçilmez giysisi olarak bu kış heryerdeydi.

causialcolourit-6855.jpg


Pembe çizgili hırka, dantelli tülden ipek bluz ve bol ipek pantolon –Moschino
Erkek kesimli kot pantolon- Current Elliott
Viskoz saten tulum - Guess by Marciano
Tek saplı mavi çanta-Jane Norman
Gri örgü elbise-Marks & Spencer




Etnik giyim modası
Giysilerinizde doğu etkisini seviyorsanız, hippilerin kıyafetleri size çok da uçuk gelmiyorsa, bir Hintli gibi giyinip dolaşmak için bu yaz tam da en uygun zaman. Upuzun elbiseler ve desenli tunikler, deri aksesuarlar bu yaz çok gözde.

etnikcolouri-2630.jpg


Etnik emprime elbise ve reçine ve camdan yapılmış kolye-Kookai
Ahşap topuklu püsküllü kahverengi kadife stiletto-Faith
Boncuklu bilezik, Mango
Nakışlı tunik- Monsoon
Büyük nakışlı çanta, Accessorize





Denizci modası geri döndü!
Denizci modası bu kez klasik lacivert ve beyaz ağırlıklı renklerinin yanında canlı tonda renklerle birlikte bu yaz tekrar merhaba diyor. Beyaz üzerine kırmızı, gri ve sarı çizgili bluzlar beyaz renkte her türlü pantolonla rahatlıkla giyilebilir. Denizci tişörtleri ve mini elbiseler, mavi ve beyaz denizci blazerler tüm markaların bu yazki koleksiyonunda yer alıyor. Örgü modellerde ve kot kumaşlarında da denizci modasını çağrıştıran küçük motifler kullanılıyor.


sailorcolouri-9002.jpg



Lacivert gofre kumaş örgülü ceket-Guess Jeans
Kırmızı topuklu lacivert platform- New Look
Geniş paça beyaz kot pantolon- French Connection
Jakarlı ceket ve yüksek belli pantolon-Dévastée
Enine kalın sarı beyaz çizgili elbise-Hoss Intropia


 
Geri
Üst