2009 Yengeç Burcu Mayıs Aylık Yorumu

kaprisli

Yeni Üye
Üye
2009 Yengeç Burcu Mayıs Aylık Yorumu
Yengeç Burcu Mayıs Aylık Yorumu
21 Mayıs sürecine kadar sürecek dönemde ilk akla gelecek konu dostluklar ve ileriye dönük hedefleriniz olacaktır. Pek çok arkadaşınızla irtibatınız yoğunlaşacaktır. Aranızda duygusal ilişki olmayan bu insanlarla sık sık görüşebilir ve karşılıklı olarak irtibatta bulunabilirsiniz. Bazı dostlarınız bu süreçte sizin yaşamınızda güç olgusu açısından etkinlik gösterecek ve size geleceğinizle ilgili meselelerde ellerinden gelen desteği sunacaklardır. Hani dostluklardan yana talihiniz açık desek kesinlikle yeridir. Siz de bu dönemde arkadaşlarınızı kendi kafanızda bir yere oturtabilir ve hangisinin daha değerli olduğu yolunda düşüncelere saplanabilirsiniz. Bu süreçte bu konularda her ne kadar olumlu enerjileriniz söz konusu olsa da siz, yine de dikkatli olmayı elden bırakmayınız. Düşleriniz hiç olmadığı kadar renkleneceği ve hayallerinizi kavuşmak amaçlı adımlar atmaya dönük olacağı bu zaman içinde kafanızın içinde her ne varsa bunu destek göreceğinize inandığınız ve güvendiğiniz insanlarla konuşarak ortak bir yol belirleyebilirsiniz. Birçok yeni insanla tanışabilir ve sizinle aynı düşünceyi paylaşan kişilerle görüşebilirsiniz. Toplumla olan irtibatınızda bilinçli kararlarınızı uygularken tek başına hareketten ziyade birlik ve beraberlik içinde olmayı yeğleyebilirsiniz. Sizden daha tecrübeli kişilerden bilgiler öğrenebilir ve duygusal güvencenizi sağlamlaştırmaya çalışabilirsiniz.


Duygu ve Aşk

Venüs gezegeni Mayıs ayı boyunca güneşinizle kavuşum yapacağından siz Yengeçler için gayet keyifli bir dönemi de başlatmış olacaktır. Birebir ilişkileriniz, duygusal yaşamınız, fiziksel görünümünüz ve kendinizi ifade ediş şekliniz açısından çevrenizde fazlasıyla dikkat çekici hale geleceksiniz. Bayan yengeçler bu süreçte güzellikleriyle, bay yengeçler ise karizmatik görünümleri ile göz dolduracaklardır. Kendinizi ifade ediş biçiminizde yükselen güveninizle her türlü girişimde başarı şansı yakalayabilir, huzurlu olmak adına şans elde edebilirsiniz. İkili ilişkileriniz açısından bu dönemde sorunlar azalmaya başlar, partnerinizle beraberliğinizi güçlendirebilirsiniz. Sevgi alış verişiniz artar ve aynı şekilde mutluluğun en yüksek noktasına çıkabilirsiniz. İlişkisi olmayan yengeçler bu süreçte etkileyici görünümleriyle dikkat çekeceklerinden yeni bir beraberliğe adım atabilirler. Hareketleriniz ve sözlerinizle çevrenizdeki herkesi etkileyebilir ve kendinize doğru çekebilirsiniz. Duygu dünyanız bu süreçte sizin için etkin hale gelir, güven duymaktan ve yaşadığınız ilişkide sadakat konusunda şüpheye düşmekten hoşlanmayacaksınız. İlişkinizin uzun ömürlü olması adına gereken gayreti gösterecek, tartışmaktan huzursuzluktan uzak durmaya çalışacaksınız. Sevdiğiniz kişiyi sahiplenecek, koruyacak ve kollayacaksınız. Aynı şekilde birlikte olduğunuz kişi de sizi bu hislerle benimseyecek ve mutlu olmanız için çalışacaktır.

Fiziksel Enerjiniz

Mars enerjisi Mayıs ayında siz Yengeçler için mesleki konularda girişimci olmanızı sağlayan enerjiler sunacaktır. Bu süreçte başarılı girişimlerde bulunmanız için öncelikle hırsınızı körüklemeniz gerekecektir. İstekli olmanız ve sizin için neyin önemli olduğu konusunda kararlılık göstermelisiniz. Herşeyi kolayca kavramanızı sağlayacak bu enerji sayesinde iyi planlama yapmalı ve uygulamaya geçmelisiniz. Bu sayede başarı da tahmininizden daha kısa sürede sizin olacaktır. Sabırsız ve telaşlı olmaktan uzak durmalı öncü enerjilerinizi hedefinize kitlemelisiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz, yeteri kadar bir gelir elde etmiyorsanız veya kariyeriniz için şu an bulunduğunuz konum size bir şey vermiyorsa o zaman yeni bir iş girişiminde bulunmalı yada yetkili kişilere durumunuzdan bahsederek daha fazla imkan sağlamalarını söylemelisiniz. Ailenizle ilgili konularda da girişimcilik enerjisine sahip olacağınız bu süreçte enerjinin yüksekliği nedeniyle doğal yapınıza aykırı bir baskı oluşabilir fakat ne olursa olsun bu baskıyı olumlu anlamda kullandığınız takdirde aynı noktada kalmaz ileriye doğru adımlar atabilirsiniz. Koruma ve kollanma gücü yüksek bir burcun mensubu olduğunuzdan çekingenlik göstererek sessiz kalabilir ve fırsatlardan yeteri kadar yararlanmayabilirsiniz. Oysaki bu süreçteki etkin olan Mars enerjisini iyi değerlendirmelisiniz. İki yılda bir oluşan bu etki ile adım attığınız takdirde potansiyel olarak kendinizi motive etmiş olacaksınız. Bu sürecin diğer etkisi ise mesleki olarak dikkati çekmenizi sağlayan enerjilere sahip olmanızdır. Bu süreç dolayısıyla kimi insanlar sizin hakkınızda konuşabilir ve bulunduğunuz mevki nedeniyle sizi gözden düşürmeye çalışabilirler. Siz ne olursa olsun çatışmaktan uzak durarak enerjinizi tümüyle işinizle ilgili girişimlerde kullanmaya çalışmalısınız.

İletişim ve Haberleşme

Merkür gezegeni bu süreçte gizlilik içinde hareket etmenizi sağlayacak enerjilerle sizi etkileyecektir. Kafanızın içindeki düşüncelerin başkaları tarafından bilinmesinden hoşlanmaz hatta çok güvendiğiniz kişilerle bile paylaşmaktan geri durabilirsiniz. Sözel olarak sessizlik ve dış ortamlardan uzak durmak gibi bir tavır alabilirsiniz. Gizli macera hevesiniz yükselir ve yasak olan bazı şeylere karşı sempati geliştirebilirsiniz. Özellikle aşk maceralarınızı yaşarken bu duruma daha fazla dikkat edebilirsiniz. Bu süreçte zihniniz bu türden olaylarla dolu olabilir ve bu nedenle zor durumlar yaşayabilirsiniz. Aileniz bu gizli saklı oluşunuzu öğrenebilir ve siz hesap vermek durumunda kalabilirsiniz. Venüs enerjinizin de yüksek oluşu nedeniyle ilişkilere girmek kolaylaşır veya temeli sağlam bir ilişkiniz varsa bu süreçte sevdiğiniz kişiyle gözden uzak olmak hoşunuza gidebilir. Derin duygularınız nedeniyle yüreğinizdeki sevgiyi sözel olarak göstermektense tavırlarınıza yansıtabilir ve karşınızdaki kişinin anlamasını bekleyebilirsiniz. Sezgi gücünüz yükselir ve öğrenmeyi çok istediğiniz gizli saklı bilgilere sahip olabilirsiniz. Duygusal güvenceyi genel anlamda kendi içinizde bulmanızı sağlayan enerjilere sahip olursunuz. Gizli düşmanlarınız hakkında bilgi sahibi olur fakat bütün bunları kendi içinizde zamanı gelene kadar saklayabilirsiniz.


Sevgili Yengeç, siz öncü su grubu burcusunuz. Güç kaynağınız olan duygusal süreçleri başlatma yeteneğinizle kendinizi güvende hissedebilirsiniz.
 
Geri
Üst