2009 yılının çanta modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2009 yılının çanta modelleri
bu yılın çanta modelleri bu yılın çantaları
Sezonun yapıtaşı çantalar, insanın tüm karar mekanizmasını yıkacak kuvvette. Tek birinde karar kılmak neredeyse imkansız. Hepsi birbirinden güzel, birbirinden çarpıcı. Lüks çantalar, sezonun “celebrity”si.


Arzu nesneleri çantalar, hiç olmadığı kadar renkli, farklı ve kışkırtıcı. Lüks parçalar, modaevlerini ve tasarımcılarını temsilen birbirleriyle kıyasıya mücadele içindeler.


Markaların yüksek gelir elde ettikleri kalemler, parfüm ve aksesuarlar olmuştur hep. Olaya aksesuar açısından bakıldığında da kadınları genelde ikiye ayırırız. Ayakkabı düşkünleri ve çanta kadınlar.



Kadınların büyük bir çoğunluğu senelerce ayakkabıya hayranlıklarını dolaplarını doldurarak ispat ettiler. Çünkü ayakkabı daha alınabilir bir parçaydı ve sık tüketiliyordu. Rakibi çanta ise son yıllarda öyle bir ünlü oldu ki; pabucu direk dama attı. Tanıştırılmaya fırsat vermeden, zaten namı kendinden önce yürüyen çantalardan herkes edinmek istedi. Sonuçta, çantaya doyamayan, pahalılığına rağmen en yenisini, en güzelini yanında taşımak için tüm gelirini çanta piyasasına yatıran çanta kadınlar doğdu. Ve çanta kadınların son modelleri birbiriyle yarıştırması yeni bir slogan yarattı: “Görüyorum… Ve artırıyorum.”





2008-2009 Sonbahar/Kış “celebrity” çantalar:



Boz kahveler:


canta89wboz44.jpg




canta89wboz.jpg





Pembe ve mor familyasından gelenler:


canta89wberry44.jpg




canta89wberry.jpg



Siyah desenliler:


canta89wsiyah44.jpg





canta89wsiyah.jpg




Yeni nötr renkler:

canta89wnotr44_1.jpg
 
Geri
Üst