2010 Etek Modası

tuqqce

Daimi Üye
Üye
2010 Etek Modası
kemerli etekler
Yüksek Belli Etekler
2010 da en fazla tercih edilecek etek modellerinden birisi yüksek belli ve dar, vücuda oturan etekler olacak. Renklerde tercihler ise tabi ki bu sezonun moda renkleri arasından yapılmalı; siyah, gri ve lacivert. Yüksek belli eteklerinizi gömleklerinizle ya da renkli atletlerle kombinleyebilirsiniz.




Mini Etekler
2009 yazında oldukça çok tercih edilen mini etekler 2010 kış sezonunda da bayanların tercihleri arasında yer alacak. Desenli ya da çizgili mini etekler gardırobunuzdan mutlaka olmalı. Yok ben kısa etek giyemem rahat edemem diyorsanız, renkli çoraplarla ya da taytlarla birlikte eteklerinizi kullanabilirsiniz.



Tulip Etekler
Tulip (lale) etek denilen eteklerde bu kış sezonunda oldukça moda olacak. Tulip etek de neymiş derseniz eğer genellikle yüksek belli, üstü bol ve uçlarda daralan kesimlerdeki eteklere tulip etek denmekte.

Mini boydaki tulip eteklerinizi kalın bir kemer ile kullanmanız önerilir. İsterseniz babetlerinizle isterseniz de yüksek topuklu ayakkabılarınızla bu modelde ki eteklerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.


 
Geri
Üst