2011 İlkbahar Saç Modelleri

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
2011 İlkbahar Saç Modelleri
sac-2d9.jpg

Çekici bob kesim: Orta uzunluktaki saçlarınızı Marilyn Monroe tarzı şekillendirebilirsiniz.50′lerin izlerini taşıyan bu saç stiline farklı tarayışlarla modernleştirebilirsiniz.
Romantik dalgalar: Romantik dalgalı saç stilleri 2011 podyumlarında hala etkisini sürdürüyordu. Uzun saçlara sahipseniz bu modeli deneyin
sac4-12b.jpg

Uzun dalgalar: Eğer saçlarınız uzunsa hacimli saçlar için saçlarınıza dalga yaptırın. Bu dalgalara saç şekillendirici ve parmaklarınızı kullanarak elde edebilirsiniz. Şekillendirme bittiğinde saç spreyi kullanmayı unutmayın.

Saçlar yukarı doğru: Erkeksi ense ile üst tarafın uzun bırakıldığı kesim oldukça modern. Alnın üstündeki saçlarınızı toka ve sprey ile şekillendirin. Alnınıza düşmemesine, havalı görünmesine özen gösterin.
sac2-152.jpg

Belirgin kesim ve renk: 2011 yılında iddialı saç kesimleri ve rengiyle dışarı çıkın. Kırmızı veya mor oldukça iyi bir seçenek olabilir. Saylarınızla beraber uygun kıyafetler tercih ettiğinizde gözler size çevrilecek. Kesim katlarının uzun ve yumuşak şekilde yüzünüze düşmesini özen gösterin.
kivircik 4-3cf.jpg

Kıvırcık bob kesim: Saçlarınız doğal olarak kıvırcık olsun ya da olmasın dalgalı bob kesimi sizi daha kadınsı gösterebilir. Zaten saçlarınız kıvırcıksa bu modeller işiniz çok kolay. Yıka, şekillendir, kurut çık

peri s-31b.jpg

Peri kesimi: Peri kesimi saçları bu yıl büyük başlangıçlar yapmak isteyenler için ideal. Arka kısım kısa, ön kesim uzun olarak şekillendirilen saç yüz hatlarınızı yumuşatıyor ve modern bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.
sac3-fa.jpg
 
Geri
Üst