2011 Volkswagen CrossTouran

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2011 Volkswagen CrossTouran
wosvagen jeep
En çok tercih edilen araba morkalarından biri olan volkswagen serisinden sizlere yepyeni modeliyle 2011 CrossTouran özelliklerini ve teknik bilgilerini paylaşıyorum.Özellikle geniş aileler için oldukça kullanışlı olan modelimiz ve özelliklerine gelince:
volkswagen-touran1-8341.jpg

volkswagen-touran3-1896.jpg

Volkswagen Nisan ayında ilk olarak tanıtımını yaptığı modeli 2011 CrossTouran’ın satışına başladı.

volkswagen-touran2-4383.jpg

Touran modelinin yükseltilmişi olarakta tanımlayabileceğimi yeni Volkswagen CrossTouran, Touran modeline göre 20mm daha yükseltilmiş. Aracın 17 inç çaplı jantlarına önde 215, arkadaysa 235 tabanlı lastikler kullanılmış. Genişletilen çamurluklar, kapı koruma çıtaları ve tampon altı korumaları ile araç daha güçlü bir görünüme kavuşmuş.



İç mekanında Touran modeline göre büyük bir değişiklik göze çarpmazken, alüminyum tavan rayları ve çelik görünümlü kaplamaya sahip detaylar ön plana çıkıyor.

2011 Volkswagen CrossTouran’ın motor seçeneklerinde en çok dikkat çekeni doğalgazla çalışan TSI EcoFuel versiyonu. Bu motor yapısı ile yeni CrossTouran, 100 kilometrede karma 4.8 kg CNG tüketiyor.

Volkswagen’in diğer modellerinde olduğu gibi bu modelinde de 1.2 litreden 2.0 litreye kadar geniş bir motor yelpazesi bulunuyor.
 
Geri
Üst