2012-2013 Sonbahar- Kış Şapka Modası...Şapkasız Çıkmam Abi Diyenlere:)

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
2012-2013 Sonbahar- Kış Şapka Modası...Şapkasız Çıkmam Abi Diyenlere:)
2013 Şapka Modelleri
2012-2013 Sonbahar Kış Şapka Modelleri




Kış geliyor başımızı üşütmemek için en iyi yollardan biri şapka...Küresel ısınma var evet yazları nasıl kurak geçiyorsa kışları da soğuk geçmeye başladı....Onun için en iyi korunma yöntemi de şapka hemde şık olanlarından...:)Şu şık şapka modellerimize bir göz atalım ne dersiniz hanımlar...



sapka-1b4.jpg





2012-2013 sonbahar kış şapka modası



Bu kış harika şapkalarla soğuktan kaçarken modaya yakalanacaksınız...

Yaz bitmeden kış sezonu koleksiyonlarını görücüye çıkaran tasarımcılar, küresel ısınmayı da göz ardı etmediler. Soğuk havalardan korunmak için üretilen şapkalar modaya uyarak birbirinden şık varyasyonlarıyla görücüye çıktı.


Peki bu kış sezonunda nasıl şapkalarla karşılaşacağız?

Soğuk kış günleri için başımızı sıcak tutacak kürk şapkalar. Kürkleri için hayvanların avlanıp soylarının tükenmesini hiçbirimiz istemiyoruz tabii ki ancak lüks modanın bir parçası olduğunu ve maalesef sonlandırılamayacağını da hepimiz kabul ediyoruz. Gerçek kürk olmaması şartıyla bu birbirinden gösterişli ve şık kürk şapkalara kimse hayır diyemez sanırım. Kürk için belirli bir yaş grubu da yok üstelik, her kadın bu ihtişama kendini kolaylıkla teslim ediyor. İyisi mi şimdiden bu kış bol bol kürk şapkalar görmeye alıştıralım.


Şapka tasarımları için sınır tanımayan tasarımcılar birbirinden iddialı şapka formları denemişler. Kullanılan renklerse doğal renginin dışında işlem görmüş olanları çarpıcı ve renkli tonlarda olmasıyla dikkat çekiyor. Büyük ya da orta her ölçüde bir tasarım var. Vücut tipiniz, boyunuz, kilonuz dışında yüzünüzün tipine göre de değerlendirip mutlaka bir tane edinmelisiniz.




Bu kocaman kürk şapkaları takmak için Soğuk ülkelere seyahat etmeye de gerek yok. Ülkemizin iklim koşullarına uygun bir tane edinip soğuk kış günlerinde tarzınıza uydurarak giyebilirsiniz. Günlük giyim için bile uygun olan kürk şapkaları jean, deri ya da kadifeden tasarlanmış kıyafetlerinizle rahatlıkla giyebilirsiniz. Zevkinize ve tarzınıza bağlı…

kurk sapka-88.jpg




2012 kış sezonunda defilelerde bolca gördüğümüz diğer şapka tarzı ise kovboy şapkaları. ‘Vahşi Batı‘ dan esen moda rüzgarlarına ayak uydurmak her sezon biraz cesaret istemiştir. Çok şık tasarımlar beğenimize sunulsa da hep temkinli davrandığımız stildir, kovboylar.
Kovboy şapkalarını kombine etmek çok kolaydır. Bir jean bir t-shirt üzerine ekose desenli bir gömlek, işte hepsi bu. Her zaman ve her yerde kullanamayacağımız bu şapkalar özel katılacağımız ortamlar için uygun olacaktır.


kovboy sapka-336.jpg



Çan formundaki minik şapkalar bu sezon zarif ve kibar kadınların tarzını tamamlayıcı nitelikte. Sanki 1920’ lerden fırlamışçasına bu şapkalarla gezinen kadınları etrafta görmek için sabırsızlanıyorum. Giyinmenin bir zarafeti olduğu yıllardan esintiler görmek zevkli olacak.
Bu minik çan şapkalar hayatımızın her saatine uygun düşecek cinsten. Gündüz işe giderken de gece eğlenmeye giderken de kullanılabilir. Her türden kumaş cinsine de uyum sağlayabilecek bu şapkalar zarif, kibar ve ince stili benimseyen kadınların vazgeçilmezi olacak.


can sapka-3d3.jpg



Fötr şapkalar da bu sezon yine aramızda. Giyim tarihi boyunca en çok kullanılan aksesuar olan fötr şapka hem dişi hem erkek. Her iki cinse de çok yakışan bu şapka kombine edilmesi çok kolay bir aksesuar.
Maskülen bir tarzı benimsemişseniz fötr şapkalar bu sezon vazgeçilmeziniz olarak sizi tamamlayacak.


fotr sapka-1e5.jpg




Yüksek şapkalar ise tamamen şov amaçlı tasarlanan aksesuarlardan. Sirklerden ya da tiyatrodan fırlamış gibi gezmeye aldırış etmiyorsanız inanılmaz güzel şapkalar. Sadece biraz fazla iddialı, o kadar! Bir defileye ya da galaya gidiyorsanız ve bakışları üzerinize çekmek istiyorsanız bu şapka tam size göre.


yuksek sapka-dd.jpg



Gaucho şapkalar, isimlerini aldıkları Güney Amerikanın azı bölgelerinden moda akımını ayağınıza getirmiş bu sezon. Dişi bir görüntü oluşturmak için bu şapkaları bol bol kullanabilirsiniz. Gündüz kullanılabilecek şapkalar olmamasına rağmen yine de tarzınızla iyi harmanlarsanız göze batmayacak bir görüntü oluşturarak beğenileri üzerinize toplayabilirsiniz. Ancak uygun olan kullanımı gece şık bir davettir.


gaucho sapka-1f3.jpg
 
Geri
Üst