2012 Ankara Alışveriş Festivali Başlıyor Melekler !

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Ankara Alışveriş Festivali Başlıyor Melekler !
2012 ankara alışveriş festivali
ankara alışveriş festivali



Ankara'da oturan sevgili meleklerimize duyurumuzduri Ankara Alışveriş Festivali başlıyor. Son derece eğlenceli ve sürprizlerle dolu indirim festivali Ankara Shopping Fest Ankara Alışveriş Festivali 8 Haziran'da başlıyor. Alışveriş meraklısı, aynı zamanda da sürprizleri seven ve eğlenmekten hoşlanan meleklerimizin bu fırsatı kaçırmayacağına inanıyoruz :)

ankara_alisveris_festivali-141.jpg



Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde ünlü top model Doutzen Kroes'un gong vuruşuyla başlayacak.Alışveriş Festivali'nde kredi kartı ve banka kartı ile her 25 liralık alışveriş sahibi, bir kura numarasına sahip olacak. Kura numarasına sahip olmak için alışveriş yapanların herhangi bir yere başvuru yapmaları ya da satış fişi ibraz etmeleri gerekmeyecek.

Ankara Alışveriş Festivali, 1 milyon turist, 3,5 milyar lira ciro hedefliyor
Ankara'yı dünyanın önemli alışveriş destinasyonları arasına sokması bekleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) ortaklaşa düzenlediği Ankara Alışveriş Festivali, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası, Ostim Organize Sanayi Bölgesi, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği tarafından da destekleniyor.
 
Geri
Üst