2012 anneler günü mesajları

M

Misafir

Forum Okuru
2012 anneler günü mesajları
2012 anneler günü mesajları, msjları, sözleri, söz, sms, smsleri, en yenileri ve en güzelleri burada arkadaşlar


2011 Anneler Gününü ardımızda bıraktık. Daha şimdiden, hayatımızda sahip odluğumuz en kıymetli hazinemiz olan annelerimizin, 2012 yılında ki Anneler Günü için, en yeni ve en güzel Anneler Günü mesajlarını sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler:)


403314dbe9330be219.jpg



Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni çok seviyorum Annem.

Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun.

Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece


Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun canım annem

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım,
iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun

Sen varken ben yoktum. Sen açken ben toktum. Şimdi de, sonra da basımın tacı annem. Seni hep seveceğim benim canım annem.

Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinin, anneler günü kutlu olsun...


Canım annem, sultanım... Aldığım son nefese yaşadığım son güne kadar ben sana sende bana aitsin annem. Anneler günün kutlu olsun sultanım.
 
Geri
Üst