2012 Chevrolet Malibu Tanıtımı

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Chevrolet Malibu Tanıtımı
2012 chevrolet malibu, özellikleri, resimleri, tanıtımı, modeli, ile ilgili bilgiler burada melekler



c2-13e.jpg



Chevrolet 'nin 2012 Malibu modeliyle ilgili edindiğimiz bilgileri sizlerle paylaşıyoruz melekler!..

Chevrolet, geçtiğimiz aylarda Şangay fuarında sergilediği yeni Malibu modeliyle globaldeki konumunu güçlendirmek niyetinde. 100 farklı ülkede satışa sunulacak olan Malibu'nun sportif bir sürüş karakterine sahip olduğu açıklanırken, kaputunun altında 4 ve 6 silindirli 10 farklı motor seçeneğine yer verileceği, tüm benzinli ve turbodizel motorlarda manuel ve otomatik şanzıman seçeneği sunulacağı belirtiliyor.

0.28 Cd'lik sürtünme katsayısıyla sınıfının en başarılı aerodinamik özelliklerinden birini sunan aracın, bu sayede hem yakıt verimliliğinin arttığı hem de rüzgar gürültüsünün minimuma indirildiği açıklanıyor. Malibu'nın kaliteli materyallere yer verilen kabininde, ön panel çevresinde, kapı ve direksiyon üzerinde, metal krom veya ahşap detaylara yer verilmiş. Kabindeki buz mavisi aydınlatma da içerideki ambiyansı etkileyen bir uygulama.

10 hava yastığına sahip olan Malibu, ulra yüksek mukavemetli çelikten üretilmiş. Şeritten ayrılma uyarı sistemi, ileri çarpışma uyarı sistemi, arka kamera sistemi, arka park sensörü, ABS, ESC, EBD, virajda fren kontrolü ve kalkış torku kontrolü gibi özelliklere sahip olan aracın, sert ve sağlam gövde yapısı, sürşe duyarlı hassas direksiyon sistemi ve McPherson ön gergi kollu ve çoklu bağlantılı arka süspansiyonuyla dinamik bir sürüş karakterine sahip olduğu iddia ediliyor.

Markanın yeni “dünya otomobili” olacak Malibu, 6 kıta ve 100 ülkede satışa sunulacak. Türkiye’ye gelişiyse 2012 yılında gerçekleşecek.

ABD’deki iki fabrikanın yanı sıra Çin’de de üretilecek yeni Malibu, Chevrolet markasının daha küresel olmasına öncülük edecek. 4-6 silindirli benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip olacak yeni Malibu’da, 10 hava yastığı, Şerit İhlali Uyarı Sistemi, İleri Çarpışma Uyarı Sistemi, Geri Görüş Kamerası gibi bir dizi yüksek teknoloji donanım bulunabilecek.


c1-100.jpg
 
Geri
Üst