2012 Ebced nedir, Kehanetleri ve bilgiler...

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2012 Ebced nedir, Kehanetleri ve bilgiler...
müştak baba kehanetleri müştak baba kehanetleri nelerdir
2012 ebced nedir, kehanetleri, hakkında bilgiler
Arapça alfabedeki her harfin sayısal bir değeri vardır. Yani Arapçada her harf bir rakama tekabül eder. Bundan istifade edilerek çeşitli hesaplamalar yapılır. İşte yapılan bu hesaba "ebced hesabı" ya da "hisab-ı cümel" denir. (İsmail Yakıt, Türk-İslam Kültüründe Ebced Hesabı ve Tarih Düşürme, s. 36)

Ebced alfabe düzeninin her bir harfinin bir rakama tekabül etmesi özelliğinden faydalanan Müslümanlar, bunu çeşitli sahalarda kullanmışlardır. Cifr ilmi de bu yöntemlerden birisidir.

ebced-280.jpg


2012 Ebced hesabı
Önümüzdeki bir kaç yılı içinde yaşayacağımız siyasi konular gündemde olmakla birlikte, Hakkari'li Müştak Baba'nin EBCED HESABI içerin gizli "Ankara" ve "Timsah" isimli (ve daha başka) şiirlerden yola çıkarak, 2012'de başkentin istanbul olacağını iddia etmiştir.

Ayrıca çalışmaları ve sembollerin keşfi, İstanbul Yuşa tepesinde bulunan gizemli Yahudi Yıldızli kabir, İsrail'in kendi Misakı Milli planları, Hz.Davut'un kılıcı'nın İstanbul'da olması ve Kuran'daki ayetlerdeki sayıların şifreleri ve diğer farklı kaynaklar olup, bunları ebced hesabıyla çözüp yorumlamaya çalışmaktadır.

Ankara şiiri içinde ki ebced hesabına göre İsrail'in 3 ana kuruluş tarihlerinin belli olması ve 2 defa 1452 rakamının keşfinden sonra bunların toplamının 2029 yılını göstermesi. Bu yıl içinde Türkiye'nin çok ama çok dikkat etmesi gerektiğini, Timsah'ın (yani İsrail'in Karadeniz'e çıkmasını engellemek için sinyaller verdiğini .. 2012 Yılından itibaren dünya liderliği Türkiye'nin eline krallar gibi geçmesi ve ondan sonra bu tarihten itibaren şahlanmasından bahsedildi.

Milenyumdan itibaren 2022 yılına kadar Türkiye'nin bu 20 yıl içinde inanılmaz derecede ve büyük bir hız ile ilerleyip, gelişeceğini ama İsrail'de yönetimin isyancılar tarafından el değiştirip Türkiye'yi SADECE 1 BÜYÜK darbe ile etkisiz hale getirmek istemeleri (nükleer) .. Ve bu darbenin Kıyametın bir önprovası olduğundan bahsediyor.
 
Geri
Üst