2012 Elveda Mesajları Kısa

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
2012 Elveda Mesajları Kısa
Elveda Mesajları
Elveda Mesajları Kısa


Birine elveda etmek isteyen bir misafirimiz varmış ve o misafirimiz bizden elveda mesajları istemiş. Evet elveda mesajlarını veriyor ve diliyoruz ki kimse sevdiklerine elveda demek ve elvedaları yaşamaz duymaz. Buyrun Melek'lerim:)

490054d93266a5d3a7.jpg


- Tamir etmeye kalkma kalbimi başaramazsın sözlerimin önüne geçme durduramazsın ok yaydan çıktı bir kere pişman olucaksın elveda sana seninle olan anılara umutlara.

- Ne yapsan boşuna artık olmuyor seninle ne olur beni anla yaşanan güzel günlerin hatırına şansını fazla zorlama elveda.

- Elveda sevgilim elveda sana göçüp gidiyorum hayatından bıraktım güzel yaşanmamış anıları sana gidiyorum boş bir karanlığa.

- Acı çeken kalbime tek sözün yeter ölüm gibi gidişime elveda dersen giderim gel dersen her zaman peşindeyim.

- Zayıf kalıyorum artık koşamıyorum gülerek ölüme gidiyorum istemeden hayata elveda diyorum kimseye söylemeden, sessizce bırakıyorum hayatı sizlere elveda diyorum hepinize.

- Sensizliğe tahammülüm kalmadı artık bu son satırlarım iyi oku belki vicdanınla birlikte gözlerinde ağlar, elveda sana ve senin hayatına elveda diyorum ve ben gidiyorum.

- Kırmak değil kazanmak isterdim, üzmek değil güldürmek isterdim, gel bana benimle yaşa demek isterdim ama elveda demek istemezdim.

- Canıma okudu bu hayat hep noktalarla bıraktı beni sonunu hiç getirmedi, şimdi benim elimde fırsat ben tazıcam hayat okuyacak ve unutmayacak herkese elveda ölüm geliyorum sana.

- Uykusuz kaldığım geceleri ağladığım saatleri kalbimi çıkarıp atmak istediğim günleri yazdım anılarıma şimdi ise gidiyorum elveda.

- Tamam dedim artık hayata gidiyorum ölüm kumarına bıraktım hayatı sana mutlu ol elveda.

- Sonu gelmeyen bir gecenin içindeyim, sabahlar doğmuyor günlerime yalnızlık bastırıyor yüreğime, acı çekiyorum sözlerini anımsayıp küsüyorum hayata elvedaların geliyor aklıma tutamıyorum kendimi haykırıyorum dünyaya.

- Sadece hayatın acı bir piyonuyum, dert keder hüzünler bende saklı, seni bulmuşken mutluluğu yakalamışken şimdi ellerimiz ayrı elveda zamanı.

- Seni bulmuşken gidiyorum şimdi seni sevmişken kaçıyorum şimdi senin için bırakıyorum bu saçma sapan hayatı elveda sevgilim elveda sana.

- Bir düş gibi başladı mutluluklar yaşandı şimdi terk ediyorum yalan dünyayı bana yaşattığın yalan mutlulukları bırakıyorum sana elveda.

- Severken ayrıldı ellerimiz ağlayarak küstü gözlerimiz hayata, şimdi nedensiz çıkmazlardayız sebepsiz elvedalar yaşıyoruz hayatımızda.

- Ben seni ağlayan kalbimle sevmişken sana her zaman ağlasada yüreğim gözlerim gülmüşken sen acımadan elveda dedin bana ben bunu haketmedim ama sanada elveda.
 
Geri
Üst