2012 Evlilik Fuarı

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
2012 Evlilik Fuarı
2012 evlilik fuarı evlilik hazırlıkları evlilik merkezi 2012 gelinlik modelleri hakkında yazımıza buyrun arkadaşlar evlilik öncesi 2012 Evlilik fuarını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz melekler.2012 Gelinlik modellerinden tutunda Gelinlik ayakkabınızı Duvağını hatta düğün mekanını bulabileceksiniz :)Türkiye'nin en büyük evlilik hazırlıkları fuarı “Evlilik Dünyası”, bu yıl “Doğa Gelinleri” konsepti ile hazırlandı. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin heyecanla beklediği fuar, 3-5 Şubat 2012 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 10. yılını kutlayacak.
d-269.jpg



Fuarın konsept çekimlerini, sanat dünyasından pek çok ünlü isimle çalışan başarılı fotoğraf sanatçısı Koray Kasap ve ekibi gerçekleştirdi. Doğa Gelinleri temasıyla, Antalya-Çıralı’da yapılan çekimler, dört günde tamamlandı. Koray Kasap, Brezilyalı ünlü fotomodel Ana Carolina’yı tarih ve doğanın iç içe geçtiği bölgede fotoğrafladı.

Patika Fuarcılık Genel Müdürü Didem Cılga, bu yılki konsepti nasıl belirlediklerini şöyle anlattı: “Yaşam kaynağımız doğa, doğurganlığın en güçlü sembollerinden biridir. Gelecek nesilleri dünyaya getiren kadınlar da doğa ananın gelinleri gibiler. Bu nedenle kadın ve doğa temasını örtüştürdük. Ayrıca yaşadığımız yüzyılda doğayı ve kaynaklarını hoyratça kullandığımız da günümüzün en yadsınamaz gerçeği. Hepimiz bir bütünün parçasıyız; insan da doğanın bir parçası. Bugünün gelinleri yarının anneleri olacaklar. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. İşte buna dikkat çekmek için bu yılki konseptimizi “Doğa Gelinleri” olarak belirledik.”
d7-361.jpg

Evlilik sektöründeki tüm yenilikler burada…

Bu yıl onuncusu yapılacak Evlilik Dünyası, sektördeki 200’den fazla firmanın katılımı ile gerçekleşecek. Türkiye’nin en büyük evlilik hazırlıkları fuarı, düğün mekanından organizasyona, gelinlikten nikah şekerine, ayakkabıdan davetiyeye kadar uzanan geniş bir yelpazede tüm yenilikleri, yaklaşık 50.000 çiftle buluşturmaya hazırlanıyor. Fuar, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi birçok sürprizle ziyaretçilerini ağırlayacak.

d4-1c4.jpg

d3-3aa.jpg

d2-1c8.jpg

d55-2e1.jpg

d6-1fc.jpg
 
Geri
Üst