2012 için güzellik ve cilt bakım önerileri

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
2012 için güzellik ve cilt bakım önerileri
yeni cilt bakım önerileri 2012
2012 güzellik önerileri



Ben güzellik ve cilt bakımı konusunda bilgiliyim mi diyorsunuz? Peki ya biz de bunlar yeni olan bakımlar yani 2012 bakımları desek? Eminiz ki şuanda gözlerinizi açtınız ve güzellik uğruna yeni oaln ve gelmiş geçmiş herşeyi bilmek için bu yazımızı pür dikkat okuyorsunuz :) O halde buyrun Melek'ler :A


84d6b808c78a35.jpg



Manikür ve Pedikür; Göz önünde olan ellerimize ve ayaklarımızdan daha fazla önem veririz.Kış boyu çatlıyorlar diye daha fazla nemlendiririz.Sürekli ayakkabıların içinde kapalı kalan havasız ortamda geçiren ayaklarımızın da böyle özenli bir bakıma en az ellerimiz kadar ihtiyacı vardır. Kış boyunca kuruyan, derisi bir parça kalınlaşan, yer yer nasırlar oluşan ayaklarımıza bakım yaptırmalıyız.

Hamam, kese, köpük ve masaj
Kış aylarının gerektirdiği uzun kollu giyim, cildimizin hava ile temasını önler. Böyle zamanlarda cildimizde pul pul dökülme, batık ve bunun gibi hassasiyet durumları daha sık gözlemlenir. İşte buna en güzel çözüm hamamdır.Önden sauna ve buhar banyosuna girip, iyice yumuşayan cildimize uzmanından iyi bir kese yaptırmak, peşinden mis gibi zeytinyağı içerikli saf bir sabunla köpük masajı yaptırmak cildimizin ölü derilerinden arınmasını, ışıl ışıl parlamasını ve yeniden sağlık kazanmasını sağlar. Tüm bunların üzerine uzman bir masöz tarafından bitkisel aromatik yağlarla bir masaj şansı da yakalarsanız.

2012 Cilt bakımı
Cildinizi önce derinlemesine temizlettikten sonra vitamin maskesi yaptırırsanız çok daha iyi olur.



Kaşlarımızı her ne kadar evde kendimiz halletmeye çalışsak da aynadaki yansımamızla yapacağımız bu işlem, aynanın verdiği açı ile çok da sağlıklı olmayacaktır. Kaşlarınız yer yer seyrek ise bir kaş kalemi ya da farı edinerek, tüylerinizin arasını hafif dokunuşlarla doldurun. Bir de gece yatmadan kullanacağınız kaş-kirpik besleyici yaklaşık 3 ilâ 6 ay içinde fark edilir sonuçlar yaratacaktır. Kaşlarınız çok seyrek ise kalıcı kaş makyajı iyi olacaktır. Bu işlem sizi en az 3 yıl, ortalama 5 yıl her sabah kaş boyamaktan kurtaracaktır.

Saç bakımı

Kafa masajının sağladığı kan dolaşımı sizin daha rahat düşünmenizi sağlayacağı gibi aynı zamanda saçlarınızın da bakımı daha iyi absorbe etmesini ve alev alev parlamasını sağlayacaktır. Uçlarından kestirdiğiniz saçlarınız hızla uzayacak ve sizi mutlu edecektir.
 
Geri
Üst