2012 Kış Modası Hakkında Bilgiler

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Kış Modası Hakkında Bilgiler
2012 kış modası
2012 kış modası bayan
2012 kış trendleri



Her sene olduğu gibi dünyanın her yerinde yapılan kutlamalarla 2012 yılına girdik melekler :) İnsanların o sene bir yaş daha yaşlanacağını bile bile bunu kutlaması hep bana garip gelmiştir :D:D İşte her defasında büyük bir coşkuyla kutladığımız yılların bir modası var. Ve şimdi de moda 2012 kış modası. Tasarımcılar geçen seneden başlayarak sıkı sıkı çalıştılar ve defileler ardı ardına yapılıyor. Onlar 2013 yılının modası üzerinde çalışmalarını sürdürürken , gelin biz bu senenin kış modası nasıl olacakmış, inceleyelim, öğrenelim melekler.. :tik:

kis_modasi-13c.jpg



Sezonun renkleri arasında kırmızı başı çekiyor, bunun dışında pembe, turuncu, koyu yeşili gri ve camel tonlarının hemen hemen her koleksiyonda var melekler. Yırtmaçlar, yere kadar uzana paltolar, şifonlar, puantiyeler 2011-2012 Sonbahar – Kışına damga vuracağa benziyor.

Bunlardan başka eskiye dönük midi ve maxi etekler, kiloş, dar kesim etek, pileli gömlek, yüksek bel pantolonlar, kürk kabanlar, trentçkot tarzı montlar, bol kesim yarasa kol modelleri de sezonun gözdeleri arasında.

Geçen sezonun peplum kesimli kıyafetleri de tercih edilenler arasında. Peplum kesimin en önemli özelliği gövde kısmının düz gelip bele oturması ve ardından da hacim kazanmasıdır. Bu kesim beden üzerinde ince bir siluet çizer. Eğer bel kıvrımınıza vurgu yapmak ya da göbek bölgenizdeki fazlalıkları gizlemek istiyorsanız bu tarz tam da size göre melekler. Bu zarif kesimi yüksek ökçeli topuklularla tamamlayabilirsiniz. :tik:

2012 kış trendlerinin başında “maskulen – erkeksi giyim” geliyor. Sivri yaka gömlekler, erkek kesim kumaş pantolonlarla kombinlenen yelekler, süveterler hatta kravatlar bu sezonun kadın giyim modasına damgasını vuruyor. Farklı boylarda hazırlanan her tür ceket bu sezonun tamamlayıcısı olarak tercih edilebilir. Elbette bu tarzın en dikkat çeken detayı ayakkabılar.

Bu kış etek boyları da uzuyor melekler :) Midi ve maxi eteklerin sışkça kullanılacağı kombinlkeri her yerde görebileceğiz. Bu uzun etekleri, sezonun modası kol ve yaka kısmında transparan tercih edilmiş bluzlar, dantel ile süslenmiş bodylerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Daha salaş ve farklı bir tarz yaratarak maxi etekleri kazaklarla da kombinleyebilirsiniz. Ancak bu kombin için uygun fizikte olmak önemli. Kilo sorunu olanlar, kazak etek kombinasyonunu tercih etmemelidirler.
 
Geri
Üst