2012 Madruk Nasa kehanetleri

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2012 Madruk Nasa kehanetleri
marduk_nasa_2012_2-305.jpg



NASA 2012 yılında “kıyametin kopacağını” iddia edenlere karşı toplumu bilgilendirme kampanyası başlattı.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA)’nın internet sitesinde başlatılan kampanyayla, bu tür felaket açıklamaları ve beklentilerinin asılsız olduğuna işaret edildi.

Amerikan sinemasının da sonunda el atarak çektiği “2012″de, kışın peş peşe gelen tabii afetlerle insanlığının sonunun geleceği anlatıldı.

Kehanete göre, 21 aralık 2012′de Güneş sistemindeki gezegenler de aynı hizaya dizilerek felaketlerin tetikleyicisi olacak.

Nice internet sitesini istila eden bu tür kehanetlerin, Sümerlilerin bulduğu iddia olunan “” veya “Gezegen x”in Dünya’ya çarpacağı söylentisine dayandığına işaret eden NASA, “Nibiru” gezegeninin “tamamen hayal mahsulü” olduğu açıklamasını yaptı. Sitede, “Dünyada bugün hiçbir ciddi bilimadamı, 2012 aralığında Dünya’yı tehlikenin beklediğini söylemiyor. Dünyamız en az 4 milyar yıldır varlığını sürdürüyor” ifadesi kullanıldı.

Bazı felaket “tellalları”, Dünya’ya bir gezegenin çarpacağı tarihi 2003 olarak vermişti. Sonra çarpışma tarihi 21 aralık 2012′ye ertelendi. Bu da, Maya takviminde bir dönemin sonu olarak tanımlanıyor. Bazı internet siteleri ise NASA’yı “Nibiru” gezegeninin varlığını gizlemekle suçluyor.

“NASA” aylar önce bir açıklama daha yapmıştı
Asronomi Bilimadamları’nın araştırdı ve açıkladıkları Niburu( Marduk) olayı e 17 haziran 2009 Tarihinde ki NASA açıklaması;

Her 3 bin 600 yılda bir güneşin yörüngesine girerek dünyanın yakınından geçen Marduk, (Nibiru) isimli gezegenin dünyaya çarpacağı söylentileri ayyuka çıkınca NASA, halkın endişelerini ortadan kaldırmak için bir açıklama yaptı.

NASA, Marduk’un 21 Aralık 2012’de dünyaya çarparak Maya takviminin son gününde dünyanın sonunu getireceği iddialarına internet sitesinden soru-cevapla yanıt verdi:

NT Soru; 2012’te kıyametin olacağı nereden çıktı?
NASA; Marduk söylentisinin kökeni Sümerlere dayanıyor. Bu gezegenden gelen uzaylıların dünyayı ziyaret ettiğine inanılıyordu.

NT Soru; Sümerler astronomide çok gelişmişlerdi. Öngörüleri doğru olamaz mı?
NASA; Sümerler Uranüs, Neptün ve Pluton’u keşfetti. Ama dünyanın güneşin etrafında döndüğünü anlayamadılar.

Soru; Marduk 1983’te “Gezegen X” olarak keşfedilmedi mi?
NASA; 1983’te IRAS uydusu anlaşılamayan bir şey görüntüledi.
Bunun bir galaksi olduğu anlaşıldı. Ama basın bunu yeni bir gezegen olarak ilan etti.

NT Soru;İnternette bir çok Marduk fotoğrafı var. Bu gerçek olduğunu kanıtlamaz mı?
NASA; Fotoğrafların çoğu güneşin arkasında saklandığı iddiasına destek vermek için güneşle yakın gösterilmiş. Ama hepsi fotoshop ürünü

Kaynak: 2012 Kehanetleri Nasa
nationalturk.com
 
Geri
Üst