2012 maya kehanetlerinin sırrı

M

Misafir

Forum Okuru
2012 maya kehanetlerinin sırrı
2012 maya kehanetleri, uygarlığı, ne olacak, neler olacak, gerçekmi, takvim, hakkında bilgiler burada arkadaşlar


Tüm dünya, 2012 yılında gerçekleşecek olan Maya Kehanetleri hakkında konuşuyor Melek'lerim.
Güneş sistemi dışında farklı bir kaynaktan gelen kozmik ışınların bombardımanı altına girecek dünya...

Peki Maya Kehaneti nedir; buyrun bu konu hakkında bilgi sahibi olalım Melek'lerim.

Maya Uygarlığı ve 2012 Kehanetleri

maya-3f.jpg




MAYA takviminde 21 Aralık 2012 kozmik bir döngü, yeni bir devrenin başlangıcı olacak deniyor. Yeni bir dönem başlayacak ve bu geçişte bazı zorluklar olacak. Bu geçişi sağlayacak olan da Foton Kuşağına girecek olmamız. NASA da Dünya, Güneş sistemi dışında farklı bir kaynaktan gelen kozmik ışınların bombardımanı altındayız diye duyurdu. Yüksek miktarlı elektronların uzaydan Dünyayı bombardımana tuttuğunu keşfettiler. Dünyadaki manyetik alanın değişmesi, çok ciddi yörüngesel sapmalar, patlamalar, fırtınaların tam sebebi bu yüksek enerji etkileşimine girilmesidir. Yüksek enerjiye uyumlanma sürecindeyiz.

Depremlerin artması, buzulların erimesi, volkanlar bu sebepten kaynaklanıyor. Bu değişim sisteminde tüm ekolojik, politik, sosyolojik, teknolojik sistemler değişecek. Foton Kuşağının tüm Dünya için faydası olacak. Galaksideki birçok medeniyetle etkileşim içine gireceğimiz, yepyeni, sevgiye, barışa, uyuma dayalı bir topluma dönüşmek durumundayız. Birçok insan bir şeylerin olmak üzere olduğunu hissediyor. Bizler büyük bir deneyin parçasıyız. Kuranda İbrahim suresi 48. ayette O gün yer küre başka bir yer küreye dönüşür der. İncilde de Ne mutlu yumuşak huyu olanlara ki onlar Dünyayı miras alacaklar der. Doğum öncesi çekilen sancılara benzetebiliriz şu an yaşananları. NASAnın vurguladığı şeylerden biri de dünyaya bu kozmik ışınların çarpmasıyla insandaki DNA yapısının da ciddi biçimde etkileneceği. Hem elektrik hem enerji sistemi değişecek, belki de artık elektromanyetik dalgalarla çalışan bir teknolojiye sahip olacağız. Çift sarmallı DNAmız 12 sarmal olacak. Dünya nasıl depremlerle kabuk değiştiriyorsa, insanlar da bu değişme sürecini yaşayacak. Herkes bu geçişi yapamayabilir, boyut atlamayabilir. Zor bir süreç olacak. İnsanlık tarihinin bugüne kadar karşı karşıya kaldığı en önemli süreç.

1. Eski Maya takvimine göre 2012 yeni bir çağın başlangıcı.
2. Dünya özellikle 2003ten beri buzulların erimesi ve hızlı küresel ısınma tehdidiyle karşı karşıya. Güneş fizikçilerine göre Güneş hareketleri 2012de rekor seviyeye ulaşacak.
3. Güneşteki bu fırtınalar Dünyadaki fırtınalarla bağlantılı.
4. Dünyanın manyetik yüzeyi, Güneşten gelen radyasyona karşı temel korunağımız, gittikçe küçülüyor. Kutup noktalarındaki koruma sıfırın altına düşmek üzere.
5. Rusyalı jeofizikçilere göre Güneş sistemi yıldızlararası bir enerji bulutuna girdi, Dünyayı bekleyen felaket 2010-2020 yılları arasında gerçekleşecek.
6. Berkeleyli fizikçilere göre de bir mega felaketin eşiğindeyiz. Aynı bilim adamları 65 milyon yıl önceki büyük çarpışmayı da keşfetmişlerdi.
7. Her 600 bin ila 700 bin yıl arasında faaliyete geçen Yellowstone süpervolkanı patlamaya hazırlanıyor.
8. Doğu felsefesinin önde gelen inanışları 2012nin son olacağını kabul ediyorlar.
9. İncilin bazı çevirilerinde de 2012de Dünyanın yok olacağı ileri sürülüyor.
 
Geri
Üst