2012 Moda Dekorasyon Rengi Duvar Rengi Hangisi Acaba ?

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Moda Dekorasyon Rengi Duvar Rengi Hangisi Acaba ?
2012 moda duvar renkleri
2012 moda duvar rengi

2012 dekorasyon rengi



Sevgili melekler, ev dekorasyonunun en önemli noktalarından birisi elbette ki duvar boyaları. Eğer duvarlarınızda bir renk değişikliği yapmak istiyor ve trendeleri de kaçırmamak istiyorsanız, 2012 moda duvar renkleri konusunda vereceğimiz bilgileri bir gözden geçirin.. :tik:


duvar_renkleri-274.jpg



Evlerde Özellikle turuncu, sarı ve yeşilin parlak tonları öne çıkacak. Turunç çiçeği, pastel sarı, tomurcuk ve fıstıki gibi canlı renkleri ve bu renklerin de içinde bulunduğu kombinasyonlar enerjinizi yükseltecek.

Böylelikle doğal yaşamdan vazgeçemeyenler, 2012 yılında iç mekanlarda da kendilerini doğada gibi hissedebilecekler. Yeşil ve sarı tonlarıyla renklenen duvarlarınız, günün stresinden uzaklaşmanıza ve huzurlu dakikalar yaşamanıza yardımcı olacak.

Bu yılın en moda renkleri arasında koyu tonlar da boy gösteriyor. Geniş mekanlarda, eğer mobilyalarınız, halı, perde gibi aksesuarlarınız da uygunsa, duvarlarınız için koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Daha küçük ve loş mekanlar içinse koyu tonları birden fazla duvarda değil tek bir duvarda kullanmanız daha iyi sonuç verebilir.

Çikolata tonlarındaki sufle ve latte renklerini ya da oya çiçeği rengini kullanarak yaptığınız kombinasyonlar ile duvarlarınız asil bir görünüme kavuşacak. Bu arada kumsal, köpük ve meltem bu tonlar için en uygun kombin renkler olacaktır.

Koyu renklerde bordo tonlar da öne çıkacak. Tercihini bu tonlardan yana kullanmak isteyenler, şarabi rengine de göz atabilirler. Mor renkten vazgeçemeyenler içinse hercai rengi güzel bir alternatif.
 
Geri
Üst