2012 Oyp Başvuru Tarihleri ne zaman

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
2012 Oyp Başvuru Tarihleri ne zaman
Kızlar acaba aranızda 2012 Oyp Başvuru Tarihleri ne zaman bilen var mı? 2012 Oyp Başvuru Tarihleri ne zaman bilen varsa lütfen çok acil olarak bana da yazsın
 
2012 OYP Başvuruları Ne Zaman


OYP Başvuru Tarihi Ne Zaman


OYP’si 196 ve üstü olup tercihte bulunan tüm öğrenciler yerleştirmeye katılabilecek. Yerleştirme işlemleri için tercihler 1-8 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılacak.

Yerleştirme işlemleri için öğrenciler en fazla 10 tercih yapabilecek.

Elektronik ortamda tercih yapacak veliler, tercihleri ..::T.C. MLL ETM BAKANLII::.., ..: ORTARETM KURUMLARINA GE SSTEM :.. veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinde yayımlanan tercih listelerindeki okulların tercih kodlarına göre bireysel olarak yapacak.

Elektronik ortamda tercih yapamayan veliler, tercih ve yerleştirme e-kılavuzunda yer alan ”Yerleştirme İşlemi Tercih Ön Çalışma Formu”nu doldurup imzalayarak okul müdürlüğüne teslim edecek. Tercihler okul müdürlüğü tarafından elektronik olarak onaylanacak.

Tercihlerle ilgili varsa her türlü düzeltme elektronik onaylamadan önce yapılacak. Onaylama işlemi yapıldığı anda öğrencinin tercih işlemi tamamlanmış olacak, aksi takdirde öğrenci tercih yapmamış sayılacak.
 

Benzer Diğer Konularımız !

K
Cevaplar
1
Görüntüleme
916
Misafir
M
K
Cevaplar
1
Görüntüleme
999
Misafir
M
K
Cevaplar
1
Görüntüleme
839
Misafir
M
K
Cevaplar
1
Görüntüleme
919
Misafir
M
M
Cevaplar
0
Görüntüleme
975
Misafir
M
Geri
Üst