2012 Renk modası

tesadüf

Yeni Üye
Üye
2012 Renk modası
2012 Dekorasyon modası
2012 Renk modası



Bahar geldi, eğer evinizde değişklik yapmak istiyorsanız tam zamanıdır meleklerim. Ekonomik dekorasyon değişikliği yapabilir, ya da evinizi yeniden tadilat yaptırarak bambaşka bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Bu yazımı size 2012 renk modasını tanıtmak için yazıyorum.

- Açık koyu renk kombinasyonları 2012 yılında çok moda Ortaya çıkan açık-koyu renk kombinasyonları evinize farklı ve hoş bir hava katacaktır. Çikolata tonlarındaki sufle ve latte renklerini ya da oya çiçeği rengini kullanarak yaptığınız kombinasyonlar ile duvarlarınız asil bir görünüme kavuşacak. Bu arada kumsal, köpük ve meltem bu tonlar için en uygun kombin renkler olacaktır.

12.JPG-167.jpg


Koyu renklerde bordo tonlar da öne çıkacak. Tercihini bu tonlardan yana kullanmak isteyenler, şarabi rengine de göz atabilirler. Mor renkten vazgeçemeyenler içinse hercai rengi güzel bir alternatif. Benim tarzım her zaman klasik diyenler için kesekağıdı, belce beji ve uçuk pembe tonları yine alternatifler arasında yer alıyor. Bu renklerin yanında gri ve mavi tonlarını da duvarlarınızla buluşturarak bulunduğunuz mekana farklı ve sofistike bir hava katabilirsiniz.
 
Geri
Üst