2012 Renkleri Renk Trendleri modası ve renkleri burada

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2012 Renkleri Renk Trendleri modası ve renkleri burada
renkler renk 2012 renkleri
Şimdi meleklerim Uluslar arası Renk Komisyonu toplanmış ve önümüzdeki yılda hangi rengin yada renklerin moda olacağına karar vermişler. Şimdi Bu renkler sarı, yeşil ve bej olarak açıklanmış. Haberin devamı şu şekilde...
renkler-271.jpg

2012 trend renkleri toplamda 5 kategori oluşturuldu.
Uluslararası Renk Konsept Komisyonu (Intercolor), 22-28 Mayıs tarihleri arasında Londra'da toplanarak 2012'nin renklerini belirledi. Bu yıl 14 ülkeden temsilcinin katıldığı komisyonda Türkiye'yi ünlü modacı ve tasarımcılar Ümit Ünal ve Özlem Süer temsil etti. Komisyondan çıkan karara göre, 2012'nin ana renkleri sarı, yeşil ve bej olacak. Bu ana renklerin yanı sıra kahverenginin acı çikolata tonu ve sarı, yeşil, pembe gibi pek çok tonun bir arada olması bir başka trend olarak belirlendi.
Türkiye'den Ümit Ünal ve Özlem Süer'in COLOR.IST ismiyle katıldıkları Londra'daki toplantıda elde ettiği başarı dikkat çekici oldu. Ümit Ünal, Intercolor'a, iki yıl sonrasının ana renklerinden ikisi olan bej ve yeşil önerisiyle gittiklerini belirterek şöyle konuştu:
"Renkler çok büyük bir ilgi gördü. Komisyonda iki ülkenin başarısından söz edilebilir. Biri Türkiye, diğeri İngiltere. Çünkü, bu iki ülkenin ana konsepti kabul edildi. Ayrıca, yine bizim tarafımızdan komisyona sunulan ve Belçikalı bir sanatçının aynı karşısında kendi yüzünün üstünde 12 saat boyunca yaptığı fotoğraf da 2012'nin ana karakteri seçildi. Finlandiya'nın çocuksu renkleri de yine ilgi gören bir diğer konsept oldu."
Komisyonda Türkiye'nin geliştirdiği konsepti Kore, Japonya ve Çin'in desteklediğini vurgulayan Ümit Ünal, bir diğer ülkeyi ise Portekiz olarak gösterdi.

DAHA ÇOK BEJ VE YEŞİL
Ünal, bej ve yeşili ise insanın yaşam çizgisine ayak uyduran renkler olarak nitelendirdi. Ancak yeşili, renk olarak değil de kimliği ortaya koyma biçimi olarak belirlediklerini söyleyen Ünal, bununla aynı zamanda doğacı bir yaşam biçiminin de altını çizdiklerini kaydetti.
Kaynak:milliyet.com.tr
 
Geri
Üst