2013- 2014 Bellona Köşe Takımı Modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2013- 2014 Bellona Köşe Takımı Modelleri
En Modern Köşe Takımı Modelleri
2013- 2014 Bellona Köşe Takımı Modelleri
En Trend Bellona Köşe Takımı Modelleri 2014

Salonlarınızı yepyeni bir model seçimi ile güzel köşeler oluşturmaya ne dersiniz? Salon ya da oturma odası dekorasyonlarınızda tam bir değişim yaratmaya hazırsanız bunu Bellona Mobilya’nın 2014 senesinde gerek görünümü gerek dekoratifliği ile çığır açan modeli ile gerçekleştirebilirsiniz.

Bellona’nın Levante köşe takımı sayesinde özel kesim ve desen çeşitliği ile üretilmiş olan bir model tercihini odalarınızda yaşatmış olmanın mutluluğunu tadabileceksiniz. Her türlü dekorasyon tipine uyum sağlayabilecek olan köşe takımı modelleri ile oda dekorasyonlarınızda etkileyici oluşumlara zemin hazırlamış olacaksınız.

61346946125.jpg
bellona-kose-takimi-modelleri-7.jpg
real-uzanmali-kose-takimi-krem-bej.jpg
Real-V-Köşe-Takımı-Füme.jpg
Renkli-yastık-havalı-bellona-köşe-takım-örnekleri.jpg
Sizlere sunulan en güzel renk ve desen tercihinde bulunmanız Sıradışı bir tarz olarak karşınıza çıkarak bu köşe takımını kaçırmamanız önerilmektedir. 2014 senesi içinde Bellona Levante köşe takımı modelleri ile salonlarınızda harika oluşumlara zemin hazırlamış olmanın keyfini sürmek istiyorsanız bir an önce 2014 senesi Bellona örneklerini incelemeye başlayarak bir seçim yapma konusu için ilk adımınızı atarak işe koyulabilirsiniz.
 
Geri
Üst