2013 Makyaj Trendleri

T

TİTAN

Forum Okuru
2013 Makyaj Trendleri
makyaj modelleri 2013
makyaj modası 2013
makyaj trendleri 2013



Giyim kuşamda olduğu gibi makyaj uzmanları da önümüzde ki yılın renk skalası ve makyaj tarzları konusunda bilgiler vermeye başladılar melekler :) Biz de bu bilgiler ışığında 2013 yılının makyaj trendleri ve moda renkleri konusunda sizlere fikir vermesi açısından bu bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.. :)


2013_makyaj_2-1e6.gif



Farklı renkler ile dumanlı göz makyajı, İyi bir makyajın kalitesini ortaya koyan en önemli unsurlardan birisi de, gözleri dikkat çekici renkler ile belirginleştirmek. Aslında bu olmazsa olmazlardan ve bayanların her yıl vazgeçemediği bir makyaj tutkusu. Fakat bu sene, leylak ve füme gibi daha değişik tonların söz sahibi olacağını söyleyebiliriz.

Senenin ön planda olan makyaj trendlerinden, çıplak makyaj, 2013 yılında birbirine zıt makyaj türlerinin trend olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tabi bunu o an ki giyiminize ve bulunduğunuz mekana bağlayabiliriz. Günlük yaşantınızda işiniz veya bulunduğunuz yer abartılı makyajı gerektirmiyor ise, çıplak makyaj tam size göre. Zaten bu sene, eski sezonların modası olan abartı makyajın çok fazla söz sahibi olmayacağını ve doğal güzelliğin daha öne çıkacağını söyleyebiliriz.

Göz alıcı renklerin uyumu ile belirgin dudaklar,Göz alıcı ve dikkat çekici denilince, ilk olarak aklımıza kırmızı ve kırmızı ailesinden olan borda renkleri geliyor. Senelerdir popülerliği ve modası geçmeyen bu renkler, bu sene ki özel davetlerde ve romantik gecelerde de en çok tercih edilen renkler olacak gibi.

2013_makyaj_!-34.gif


İnce kaşlar yerini kalın kaşlara bırakıyor: Doğal güzellik erkeklerin son senelerde bayanlarda görmek istediği en önemli unsurlardan. Bu sene, geçmiş senelerin ince kaş modası gidiyor ve yerini bakımlı fakat sade görünümlü kalın kaşlar alıyor.
 
Geri
Üst