2013 Ocak Ayı Aslan Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Ocak Ayı Aslan Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 ocak ayı aslan burcu yorumu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili aslan burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, ünlü astrolog Rezzan Kiraz 'dan aslan burcunun yeni yılın ilk ayında nelerle karşılaşabileceği, nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili noktaları bakın nasıl açıklamış..


aslan_burcu-b3.jpg



Sıkıntılı zamanlar için tasarrufta bulunmak amacıyla neler yapabileceğinizi düşünün çünkü Mars 23 Ocak’ta gerileme dönemine girerek 3 Temmuz’a kadar pratik Başak ve Kaynaklara ilişkin 2. Evinizde kalıyor. Ama size akan parayı kuruşu kuruşuna hesaplamanız, eğer büyük resmi görmenizi engelliyorsa doğru bir strateji değil. Neyse ki şimdi güvenilir bir yardım alıyorsunuz çünkü hırslı Satürn ve hayalperest Jüpiter 10 Ekim’e kadar tam olmayacak bir üçgen açıya giderek daha fazla yaklaşarak, hayallerinizi gerçekleştirmek için sağlam bir strateji kurmanızı sağlıyorlar.

Kaynaklarınızı çoğaltmaya ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur ve Merkür 7 Ocak’ta Satürn-Neptün üçgen açısıyla bağlantı kurduğunda işe koyulabilirsiniz. 9 Ocak’ta iç gözlemle ilgili Yengeç’te bulunan Dolunay Sırlara ilişkin 12. Evinizde parlayarak, eylemlerinizi başkalarına kanıtlamaya ihtiyacınızın bulunmadığını size hatırlatıyor. İşlerle ilgilenmeniz sizin için kritik bir öneme sahip ama bütün planınızı açığa vurmanıza gerek yok. Ayın ortası borçlarınızı ötelemek ya da gelirinizi arttırmak için ek iş alarak finansal gündeminizi ilerletmek için mükemmel bir zaman. 12 Ocak’ta ki proaktif Güneş-Mars üçgen açısının hemen ardından 13 Ocak’ta zenginleştirici Venüs’ün Satürn’le üçgen açısı ve Neptün’le kavuşumu sayesinde mali zorunluluklarınızla ilgilenmek için üzerinizdeki baskı artıyor.

Başkalarının size söylediklerindeki gerçek payını kabul edin, gayretle çalışmaya başlayın ve 23 Ocak’ta İlişkilere ilişkin 7. Evinizde Kova burcundaki Yeniay’a kadar giden kargaşalı ve stresli günlerde sakinliğinizi koruyun. Jüpiter ve Satürn’e Ay’dan gelen kare açılar, kendi değerlerinizle bir dostunuz ya da partnerinizin değerleri arasında dengeyi ararken daha işbirlikçi olmanın faydalarını size öğretebilir.
 
Geri
Üst