2013 Ocak Ayı Balık Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Ocak Ayı Balık Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 Ocak Ayı Balık Burcu Yorumu hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili balık burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz 2013 yılına girmemize günler kala astrologlar Ocak ayının burç yorumlarını yaptılar. Bakalım balık burcu için neler söylemişler ?..


balik_burcu-b1.jpg



Bugüne dek yaşadığınız ilişkilerden farklı bir sorumluluk anlayışı sizi sarmaya başlayacaktır. İlişkisi olanlar bu süreçte birlikte oldukları kişiye karşı daha fazla bağlılık gösterdikleri gibi beraber oldukları kişi de aynı şekilde davranmaya başlayabilir.

İlişkisi olmayanlar ise, karşılarına çıkan kişinin yaşça deneyimli, olgun ve hoşgörülü tarzda olmasına dikkat edecektir. Genelde kendinizden küçük veya oldukça büyük kişiler (yaş farkı) dikkatinizi çekmeye başlar. Bu durum yaş olarak görüleceği gibi, kişinin düşünce yapısının yaşıtlarına oranla farklılığı olarak ta ele alınabilir.

Genel anlamda hayatınıza giren kişi, öncelikle sizin ilişki konusuna eskisinden daha fazla ciddi olarak bakmanızı sağlayacak derecededir. O güne dek sadece kendi isteklerinizle yaşayan biri iseniz, biliniz ki bu kişi sayesinde biz olmayı daha fazla öğrenmeye başlayacaksınız. Ayrıca artık yaşadığınız ilişki aşk oyunu ve flört deneyimlerden oldukça farklı, tamamen ciddiyete dönük hatta bir yaşam kurmaya kadar varacak boyutta olan beraberliktir.

Satürn gezegeni bu süreçte Başak burcunda ilerlediği için ve sizin güneşinizle uygun açıda olması dolayısıyla ilişkiler, genel anlamda beraber aynı gündelik iş temposunu paylaştığınız kişiler olabileceği gibi, çeşitli hizmetler yoluyla tanışacağınız bir kişi de olabilir.

Mükemmellik anlayışınız bu dönemde yüksektir, karşınızdaki insana eskisi gibi iyimser gözlerle bakmak yerine, daha seçici ve detaylarına kadar dikkat edecek şekilde bakabilirsiniz. Bugüne dek beraberliklerde yaşadığınız zorlu günlerin biraz da sebebi iyi niyetinizin haddinden fazla oluşu ve inceleme gereği bile duymadan sadece aşık olduğunuz bir kişiyi tercih etmenizdi.

Oysaki bu süreçte karşınıza çıkacak kişi sizi, siz de onu yakından tanımak için oldukça çaba sarfedecek, her şeyini öğrenmek isteyecek ve ilişkinin uzun ömürlü olması için temelinin sağlam olmasına çalışacaksınız. Bu süreçte öğreneceğiniz en büyük ders, yaşadığınız ilişkiyi her ne olursa olsun abartmamanız, karşınızdaki insanı kendiniz gibi görme yerine, onu bir birey olarak kimliğini net olarak saptamanızdır.

Bu evli olanlar için de geçerli bir durumdur. Eşiniz nasıl biridir, ilişkinizde aksayan yönler nelerdir, huzursuzluk ve mutsuzluğunuzun sebebi nedir ve bunların düzeltilmesi yolunda kim kendi payına ne yapmaktadır gibi soruların cevaplarını tam olarak vermelisiniz.

Bütün bunların kafanızda oturma süreci ikibuçuk yıllık zaman dilimidir. Bu dönemin sonunda hakikatler yerine oturacak, temeli kuvvetli olan evlilikler sürecek, yıllardır kanayan yara gibi devam eden ve kangren halini alan kimi evlilikler de bitecektir.
 
Geri
Üst