2013 Perde Modelleri Markaları Fiyatları

T

TİTAN

Forum Okuru
2013 Perde Modelleri Markaları Fiyatları
perde modelleri 2013
perde modası
perde çeşitleri


Yeni yılın perde renkleri ve tasarımları ile ilgili olarak dekorasyon dergilerini incelemek ve fuarları gezmek mümkün melekler :) Daha önceki senelerde yapılmış örneklerin resimleri de sizi belirli şekilde fikir sahibi yapabilir. Ancak sizler için perdecii.com'un derlediği 2013 yılı perde modası ile ilgili bilgileri de paylaşmak istiyoruz :)


perde-11.jpg



Perde modelleri 2013 yılında dekorasyonun en önemli kalemleri arasında gösterilmektedir. Modern tasarımlar ve mekanizmalı uygulamalar çok fazla tercih edilecektir. Görsellikten öte işlevselliği ön planda tutan tasarım uygulamalar revaçta olacaktır.

ÇEŞİTLERİ VE MARKALARI

Japon, katlamalı, zebra, pano fon, ip yine bunlarla uyum içinde olan stor perde modelleri ve diğer kumaş çeşitleri 2013 yılında tüm mağazalarda yerini alacaktır. Mekanik aksamlı ürünlerden hoşlanmayanlar için Taç Brillant Verdi Linens vb öncü firmalar Fransız danteli tül çeşitlerini üretmeye devam edecektir. Zira bunlar salon ve yatak odalarında en çok tercih edilen modellerin başında gelmektedir. Önümüzdeki sene kreasyonları sıklıkta göreceğiz. Güneşlik saten kumaşların yerini tamamen stor çeşitleri alacaktır.

SEÇİME GÖRE FİYATLANDIRILMASI

2013 yılı perde modelleri siyah gri ve bunların tonlarının yanı sıra pastel pudra renkleri modası devam edecek gibi görünmektedir. Bunlara rağmen mutfaklar her zaman olduğu gibi renkli ve cıvıl olacak. İp ve zebra storun farklı kumaş modelleri ile mutfaklarınıza stil kazandırabilirsiniz. 2013 yılı perde fiyatları için şimdiden bir şey söylemek biraz zor. Çünkü dünyayı etkisi altına almış olan küresel kriz ortamının ne getireceği kestirilemiyor. Bütün sektörleri etkisi altına alan bu olumsuz durum fiyatlar hakkında yorum yapmamızı engelliyor
 
Geri
Üst