2013 SBS Birincisi Belli Oldu!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2013 SBS Birincisi Belli Oldu!
2013 sbs sonuçları
2013 sbs birincisi
2013 sbs sınav sonuçları


2013 SBS sınav sonuçları açıklandı. Buna göre seviye belirleme sınavının birincisiTarık Berdan Köroğlu oldu. haber ile ilgili detaylar sizlerle...

sbs birincisi-13f.jpg


Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Tarık Berdan Köroğlu, başarısını öğretmen olan anne ve babası ile bilinçli çalışmasına borçlu olduğunu söyledi. SBS sonuçları birincisi Köroğlu, hedefinin genetik mühendisliği olduğunu belirtti

Tatil için geldiği Mersin’in Silifke ilçesinde sonuçları öğrenen Tarık Berdan Koröğlu, SBS‘de 100 sorunun tamamını doğru cevaplamayı başardı.

Özel Diyarbakır Bahçeşehir Ortaokulu öğrencisi Köroğlu’nun öğretmen olan anne ve babası, evlatlarıyla gurur duyduklarını belirtti. Aslen Malatyalı olan ve Özel Diyarbakır Bahçeşehir Ortaokulu'nda fen ve teknoloji öğretmeni baba Gürsel Köroğlu, “Aslında hem baba hem öğretmeni olarak benim için çok zor bir süreçti. Öğretmen olarak ders çalışırken dinlenmesini, baba olarak ise sürekli ders çalışmasını ve başarılı olmasını istiyordum. Berdan özellikle ders esnasında anlayan ve daha sonra etüt çalışması ile pekiştiren bir çocuk oldu. Böylelikle başarıyı yakaladı. Öğretmeni ve velisi olarak onunla gurur duyuyoruz.” dedi.

Beden eğitimi öğretmenliği yapan anne Gönül Köroğul ise “Sınava girerken ona söylediğim bir söz var. Sen benim gönlümün birincisisin. Başarılı olsan da olmasan da gönlünde hep birinci olacaksın. Bu yaşta, ergenlik döneminde özellikle çok zorlu bir sınavdan geçti başarılı oldu. Onunla ne kadar gurur duysak azdır.” diye konuştu.

Türkiye de derece yapan Tarık Berdan Köroğlu , “Öncelikle birinci olduğum için çok mutluyum. Sonuçları öğrendiğimde ilk olarak paylaştım. Ailece çok sevindik. Hedefim genetik mühendisi olmak. Yurt dışında iyi bir eğitim alarak mükemmel bir genetik mühendisi olmak istiyorum.” dedi.
 
Ne mutlu valla aileside kendisi ile ne kadar gurur duyuyordur kimbilir:)
 
Geri
Üst