2013 Sonbahar Saç Trendleri Hakkında Bilgiler

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Sonbahar Saç Trendleri Hakkında Bilgiler
sonbahar saç trendleri, sonbahar saç modelleri 2013, sonbahar saç modelleri 2013



Sevgili melekler, her yıl yenilenen moda akımları, saçları da etkiliyor. Sonbahara yeni girdiğimiz şu günlerde saçlarda da değişiklikler yaşanacak. Eğer yeni geçilen mevsimle birlikte siz de kendinizde değişiklik yapmak ve saçlarınızla oynamak istiyorsanız, saç stilistlerinin sonbaharda popüler olacaksaç modelleriyle ilgili görüşlerine göz gezdirebilirsiniz...


2013-sonbahar-sac-modelleri.jpg



BOHEM BİR TARZ İÇİN KAÇAMAK ÖRGÜLER

Üst düzey yöneticilerin bile tercih ettiği bir model haline gelen örgü modelleri, sonbaharda hem rahat hem de şık olmak için ideal bir seçim. Örgüyü saçın tamamında değil rastgele bir yerinde kullanmak daha trend bir görünüm kazanmanızı sağlar. Ayrıca saçınızın istediğiniz yerini ördükten sonra topuz yapabilir ya da birbirinden farklı saç toplama şekillerini deneyerek farklı bir saç stiline sahip olabilirsiniz.

ASİL BİR GÖRÜNTÜ İÇİN BALERİN TOPUZU

Yüzünüzün güzelliğini her daim ortaya çıkaracak olan balerin topuzları, kıyafetinizle uyumlu olduğu taktirde size asil bir görünüm de kazandıracaktır. Uzmanlar özellikle ensede ya da başınızın tam tepesinde olmayan, kararında bir topuzu tercih etmenizi öneriyor. Uzmanlar, bu modelin en çok siyah ve kızıl tonlarındaki saça yakışacağını düşünüyor ve Loreal Casting Creme Gloss Saç Boyası 360 Kızıl Siyah’ı öneriyor.

ENSEDEN TOPLANMIŞ DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ ATKUYRUĞU

Enseden atkuyruğu modeli, günlük kıyafetlerle kullanabileceğiniz gibi, iş kıyafetlerinizle de uyum sağlayacak bir model ve basitçe toplanmış görünümüyle oldukça kullanışlı. Uzmanlar, özellikle büyük göz alıcı küpeler ve dumanlı bir göz makyajıyla bu modelin doğallığınıza şıklık katacağını belirtiyor.

DİNAMİK BİR STİL İÇİN ISLAK GÖRÜNÜMLÜ SAÇLAR

Geçtimiz dönemde başın arkasında toplanarak kullanılan bu model, yeniden moda oldu. Genellikle kadınların çok az kullandığı bu modeli tercih edecekseniz doğru saç bakım ürünü ve saç şekillendiriciyi seçmek önemli. Uzmanlar, saç sabitleyici ve şekillendirici ürün olarak John Frieda Luxurious Volume Hacim Kazandıran Sabitleyici Saç Spreyi’ni tavsiye ediyor.

FORMUNU KORUYAN DALGALI SAÇLAR

Daha çok günlük kıyafetlerle tercih edilen dalgalı saç modelleri her zaman olduğu gibi yine moda. Günün her saati için uygun olan bu modeli tercih ederken dikkat edin, kuaförden yeni çıkmış havası yaratmayın. Bunun için saçlarınızın sadece uç kısımlarında dalgalar olması yeterli olacaktır.

Sonbahar mevsiminde ağaçlarda olduğu gibi kadınlarda da saç dökülmeleri ve saçlarda yıpranmalar görülebilir. Bunun için Uzmanlar, John Frieda Full Repair Boyalı ve İşlem Görmüş Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Şampuanı’nı önerirken, olgunlaşmanın etkisiyle beyazlayan saçlar için de Rashell Beyazları Kapatıcı Saç Maskarası 103 Warm Brown’ı tavsiye ediyor.

HER ZAMANIN GÖZDESİ KISA SAÇLAR

Pek çok ünlü ismin de ilgi gösterdiği kısa saç için her hangi bir sınır yok. Değişik biçimlerde kesilmiş, dağınık ama bir o kadar da şık duran modeller, bu sonbaharda gözünüze oldukça çarpabilir.

Uzmanlar; iddialı bir saç modeli seçmek ya da doğal görünmek arasında bir seçim yaparak saç stilinizi belirlemenizi öneriyor. Gösterişli bir saç modeliniz varsa saç aksesuarı tercih etmemenizi tavsiye ediyor. Doğal saç modellerinde ise; aksesuar olarak ışıltılı taçlar, gösterişli tokalar kullanmak oldukça moda.
 
Geri
Üst