2013 Tüm Kanalların Yılbaşı Program Lİstesi

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Tüm Kanalların Yılbaşı Program Lİstesi
Bu konu; 2013 Tüm Kanalların Yılbaşı Program Lİstesi hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, yılbaşı gecesi özellikle dışarı çıkmayan ve gecesini evinde sevdikleriyle ve ailesiyle birlikte geçirmek isteyenler için birbirinden güzel programlarla dolu. Kanalların reyting düşüncesiyle en güzel programları hazırlamaya çalışması bu gece de izleyicinin işine yarayacak. Şöyle bir kanalların programlarını incelediğinizde son derece eğlenceli programlardan hangisini izleyeceğinize karar veremeyeceksiniz :D:D




2013-297.jpg



KANAL D YILBAŞINDA ÇOK EĞLENDİRECEK
Kanal D yılbaşı akşamı Ben Bilmem Eşim Bilir'in yılbaşı özel programını ekrana sürecek. Çeşitli sürprizlerin yer aldığı yarışma 20.00'de ekranlara gelecek.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR'DE YILBAŞI SÜRPRİZLERİ

Kanal D'nin ikinci sürprizi ise Yalan Dünya'nın yılbaşı özel bölümü olacak. Pazartesi akşamı 22.00'de ekrana gelecek olan Yalan Dünya'da ünlü şarkıcı Kenan Doğulu konuk oyuncu olarak yer alacak.




STAR TV'DE ACUN'DAN BÜYÜK YILBAŞI SÜRPRİZİ
Star TV'nin ise yılbaşındaki en büyük kozu ünlü isimlerin yarışacağı O Ses Türkiye'nin özel bölümü olacak.
büyük bir sürprizi var. Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'dan oluşan jüri üyeleri, yüzleri yine sahne dönük olarak bu defa ünlü isimleri dinleyecek. O Ses Türkiye yılbaşı akşamı saat 20.00 ile 00.30 arasında ekrana gelecek.

Star'ın yılbaşı ekranında O Ses Türkiye'den sonra 00.30'da Bir Erkek Bir Kadın'dan özel bölüm ve 01.30'da ise Orhan Gencebay'la Bir Ömür konseri de ekrana gelecek.




SHOW TV'DE YILBAŞINDA YARIŞMA VE EĞLENCE VAR
Show TV yılbaşı ekranında yeni yarışması Yaparım Bilirsin'in özel bölümü ve Cahide'de çekilen özel eğlence programı yayınlanacak.

SHOW TV'NİN YILBAŞI EKRANI-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN
Show TV, bu yılbaşı gecesi en hareketli şarkılara, en göz alıcı şovlara ev sahipliği yapıyor. Ünlü sanatçılar, gözde gece kulübü Cahide’nin sahnesinden Türkiye’yi coşturuyor. Yaparım Bilirsin 20.00'de başlarken, 00.30'da ise özel eğlence programı ekranda olacak.





ATV YENİ YILA ALEMİN KIRALI VE MİLYONER YARIŞMASIYLA GİRECEK
ATV yılbaşı akşamı komedi dizisi Alemin Kıralı'nın özel bölümünü yayınlayacak. Alemin Kıralı'nda Safiye Soyman ve Faik Öztürk konuk oyuncu olarak yer alacak. Dizinin ardından 22.45'te ise ekranların en çok seyredilen yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel bölümü yayınlanacak.
2012 yılının son yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel programında bu akşam daha önce yarışmış, başarılı ödüller kazanmış ve sosyal medyada çok konuşulmuş yarışmacılar ekrana geliyor.




NTV'DEN YILBAŞI SÜRPRİZLERİ
NTV ise yılbaşı akşamı yine sürpriz programlarla yayında olacak. Star TV'de yayınlanan 'Eyvah Düşüyorum' yarışması yılbaşı akşamı özel programıyla NTV'de olacak. 20.00'de başlayacak yarışma saat 01.00'e kadar ekranda olacak.

Eyvah Düşüyorum'da bu defa ünlü isimler yarışacak ve soruları bilemedikleri takdirde yarışmanın meşhur çukuruna düşecekler.




TRT 1'DE ÖNCE FİLM VE DİZİ SONRA EĞLENCE VAR
Yılbaşı akşamı film ve dizi yayınlayacak olan TRT 1, yeni yılın ilk saatlerinde ise ünlü isimlerin seslendirdiği dillerden şarkılar, türküler ve fasılı ekrana getirecek.
19.50'de Buz Devri 2'yi yayınlayacak olan TRT 1, 21.30'da ise sevilen dizi Leyla ile Mecnun'un yeni bölümünü ekrana getirecek. TRT'nin yılbaşı eğlencesi ise 23.15'ten itibaren yayınlanmaya başlayacak. 23.15'de Eskimeyen Türküler, 23.45'de ise ünlü isimlerin ekrana çıkacağı Dillerden Düşmeyen Şarkılar programları yayınlanacak.




YILBAŞINA ÖZEL EĞLENCE PROGRAMI TV8'DE
Ekranlarda yılbaşına özel eğlence programı hazırlayan ender kanallardan birisi ise TV 8 olacak.
Cengiz Semercioğlu, Oylum Talu ve Önder Açıkbaş’ın sunacağı yılbaşı özel eğlencesinde birbirinden sürpriz isimler ekrana çıkacak. Yılbaşı özel programı 19.45'de başlarken, Seda Sayan'ın özel programı ise 22.30'da ekranda olacak. TV 8 YILBAŞI EKRANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN




CNBCE'DE BİR YILBAŞI KLASİĞİ: VICTORIA'S SECRET

CNBC-E YILBAŞI PROGRAMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN
Yılbaşında alternatif kanallardan birisi ise Cnbce olacak. Bir yılbaşı klasiği haline gelen Victoria's Secret'ın mankenlerinin defilesi ile Beyonce konseri Cnbc-e'nin en önemli kozlarından.

CNBCE'NİN YILBAŞI YAYIN AKIŞI: 19.45 Yeni Yıl Soygunu - 21.30 How I Met Your Mother
22.00 Beyonce konseri - 00.15 Victoria’s Secret defilesi - 01.00 Miss Universe



FOX'UN YILBAŞI KOZU KARAOKE YARIŞMASI
FOX ekranlarında ise yepyeni bir yarışma yılbaşı akşamı ekranda olacak. FOX izleyicilerini İmkansız Karaoke isimlki yarışmanın yılbaşı özel bölümüyle eğlendirecek. Sunuculuğunu İrfan Kargı’nın yapacağı İmkansız Karaoke birbirinden ünlü konukların katılımıyla 31 Aralık Pazartesi akşamı 21.45'te FOX'ta olacak.

TV 2'DE ALTERNATİF YILBAŞI PROGRAMI
Yılbaşı gecesi TV2 ekranlarında ise Ryan Seacrest’in sunduğu, Las Vegas’ta gerçekleşen ve birçok müzik fanatiğinin "rüya takımı" olarak adlandırabileceğimiz starların yer aldığı, iki saatlik muhteşem bir konser ekrana gelecek.
tvaktuel.com
 
Geri
Üst