2013 Yılı İçin Aslan Burcu Yorumları

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılı İçin Aslan Burcu Yorumları
Bu konu; 2013 Yılı İçin Aslan Burcu Yorumları hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, her şeye karışan, kibirli, güleryüzlü ve yardımsever aslan burcu meleklerimizin 2013 yılı yorumlarını sizlerle bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


aslan_burcu-91.jpg



18 Ocak ve 3 Haziran tarihleri arasında Jüpiter, dokuzuncu eviniz Koç burcunda olacak. Şubat veya Mart ayında özel veya profesyonel sebeplerden ötürü seyahate çıkmanız gerekebilir..

Akrabalarla baş etmek zor olacaktır ve işle ilgili konulara ustalıkla yaklaşmanız gerekecek çünkü direnişle karşılaşmanız olası. Fikir ve görüşlerinizi kabul ettirmeye çalışmak, bir başkasını ikna olmaya zorlamak akıllıca değildir.

Jüpiter 4 Haziran’da onuncu kariyer ve statü eviniz Boğa burcundaki bir yıllık ziyaretine başlarken siz ilgi odağı olacaksınız. Bu etki sadece her on iki yılda bir oluşur, o yüzden en iyi şekilde değerlendirin. Favori olan birkaç kişi arasında olacağınızdan bir terfi veya yeni bir pozisyonla kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz, insanlar size ve uzmanlığınıza ihtiyaç duyacaklar.

Satürn, öğrenme, kısa geziler ve iletişimi temsil eden üçüncü eviniz Terazi burcundaki iki buçuk yıllık geçişini sürdürüyor. Bunların tamamı bu yıl bir noktaya kadar aktif olacak.


Bu geçiş, insanlarla konuşarak, basın raporlarını inceleyerek veya iş becerilerinizi geliştirmek için kısa süreli bir ders alarak sizi öğrenmeye teşvik ediyor, Bu yıl sosyal medya sitelerine de ilgi duyacaksınız, Bu, çevre geliştirmek için değerli bir atılım olsa da gönderdiğiniz bilgiler konusunda dikkatli olun.

Uranüs Koç burcuna geçtikten sonra okula dönme düşüncelerine kapılabilirsiniz. Şu anda bunda başarılı olursunuz ama zamanınızı değerlendirin ve bir programa atlamak yerine önce detaylı araştırın. Bu şekilde siz ve kariyeriniz için faydalı olacak bölümü seçebilirsiniz.

Neptün 4 Nisan ve 3 Ağustos tarihleri arasında Balık burcunu ziyaret ediyor. Bu tarihlerden önce ve sonra mistik gezegen, ilişkileri temsil eden yedinci eviniz Kova burcunda olacak. Bn evdey ken Neptün romantizm aşılayabilir ama bunun aksi ele olabilir ve yakın hissettiğiniz biriyle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilecek. Büyük olasılıkla Neptün 1995 yılında Kova burcuna girdilinden beri her ikisini de yaşadınız.

Plüton, günlük işler ve genel iyiliği temsil eden alımcı evim Oğlak burcundaki geçişini sürdürüyor. Zaman zamanını iş yaşamı nız yoğun olacak. İş yükünüz artacak ve bazı insanlarla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bu genel olarak çoğu zaman harika bir etkisi yaratacak ama Plüton’un Güneşinizle temas kurmaya dikkat edin.
 
Geri
Üst