2013 yılı için yay burcu yorumu lütfen

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
2013 yılı için yay burcu yorumu lütfen
Ben yay burcuyum ve burcumun 2013 yılı yorumunu sizden öğrenmek istiyorum
 
Sayın misafirimiz,
2013 ileriye yönelik projelerinizi, umutlarınızı canlandırmak, harekete geçirmek açısından son derece hareketli bir yıl olacağa benziyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca iş hayatınızda verimli ortaklıklar yapabilir, kazancınızı daha verimli bir biçimde kullanabilir, yatırıma dönüştürebilirsiniz.

Özgürlüğüne düşkün Yay insanı, aynı özgürlüğü partnerine de verecektir. Doğuştan iyimser Yay, kendisine çok yönlü, bilgiye önem veren, entelektüel partnerler arar. Kendilerini kısıtlayabilecek, çok kurallı ilişkilerden uzak duracaklardır.Yay burçları kadınları ve erkekleri için 2013 yılı birçok sosyal alan içinde olumlu yönde gelişmeler adına birçok fırsat ortaya çıkacaktır.

Aynı zamanda bu dönem içersinde büyük şanslar elde etmeye başlayacaksınız. Yıllardır sabırsız bir şekilde beklediğiniz Aşk 2013 yılının gelmesiyle birlikte yay burçlarının da kapılarını çalabilir. Bu ilişkiyi çok kısa zamanda büyük bir ilerleme kat ederek nişan ve ya evliliğe kadar götürmek ve ilişkinize ad koymak isteyebilirsiniz. Fakat hızlı bir şekilde bu ilişkinizi sonuçlandırmak aileleriniz tarafından şaşkınlığa yol açabilir ve karşınıza engeller koyulabilir. Bu duruma anlayışlı davranınız. Çünkü bu sizin için daha yararlı bir durum olacaktır.

Bir ilişki içinde olan Yay burçları ise gerçekten çok yoğun olacakları bir yıl geçirecekler diyebiliriz. Birden fazla olarak aşk olayları yaşayacaklar ve sürekli olarak bir oyuncak gibi ayrılıklar ve ilişki içersinde tartışmalar ortaya çıkacaktır. Bu durumda sizin ilişkiler yüzünden yıl boyunca yorgun bir hala bürünmenize neden olabilir. Özelliklede Yay burcunun zamanı içersindeki ilk 10 gününün içinde hayata gözlerini açmış yay burçları için bu durumun daha da şiddetli olabilecek durumlar arasında yer almaktadır. Ama hemen korkuya kapılmayın çünkü bunlar olması gereken durumlar olup sizin gerçekleri görmenizi sağlayacak olgulardır.
 
Geri
Üst