2013 Yılı MEB Vitamin Uygulaması İçin Üyelik Bilgileri

T

TİTAN

Forum Okuru
2013 Yılı MEB Vitamin Uygulaması İçin Üyelik Bilgileri
Meb Vitamin Üye Olma


Meb Vitamin Kaydol





Sevgili melekler, 2012-2013 öğretim yılı için ilk zilin çalmasına günler kala öğrenciler de yavaş yavaş okul hazırlıklarına başladı. Ders çalışma moduna girmeye de yavaş yavaş başlayan öğrenciler için MEB öğrenciler için internet üzerinde Vitamin uygulamasını ücretsiz verecek. Öğretmen ve öğrencilerin ücretsiz olarak kullanabilecekleri Meb Vitamin Üye Olma bilgileri şöyle;



meb_vitamin-32e.jpg




Milli Eğitim Bakanlığı’ nın öğretmen ve öğrenciler başka bir hizmeti de MEB Vitamin. Vitamin’i kamu okullarındaki öğretmenler her yerden ücretsiz kullanabileceklerdir. İlköğretim 4,5,6,7 ve 8. sınıflarında ve Orta Öğretim (Lise) de bulunan ve kamu okullarında okumakta olan öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir.

Milli Eğitim Bakanlığı Vitamin sitesine giriş yaptığınız an karşınıza 3 seçenek çıkacak bunlar Öğrenci – Öğretmen – Veli seçenekleri, size uygun olanı seçiyorsunuz ve bu sitesinden yararlanabilmek için ilk adım olarak tc kimlik numaranız ile e doğum tarihinizi yazarak diğer adıma geçiyorsunuz, üyelik bilgilerini doldurarak sisteme üye oluyorsunuz üye olduktan sonra e-posta adresinize br aktivasyon kudu veya linki gelecek , gelen linke tıklayarak üyeliğinizi aktif ediyorsunuz.
 
Geri
Üst