2014 Ağustos Ayı Başak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Başak Burcu Yorumu
2014 ağustos başak burcu, başak burcu ağustos ayı yorumu, başak burcu aylık burç yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Başak Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


başak.jpeg



Başak Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
16 Ağustostan sonra hareketli ve neşeli günler sizi bekliyor. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu aşklarda cinsel duygular etken olabilir. Deneyimleriniz oldukça bol olacak. Bazılarınız iş aşklarıyla gündeme gelecekler. Eski sevgililerle sosyal bir aktivite de karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor... Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Kendinize olan güven duygunuz sayesinde çevrenizdeki kişileri de doğru bir şekilde etkileyeceksiniz. Karizmatik olmanın keyfini çıkaracaksınız. Bu ay insanları etkilemenin yolunu biliyorsunuz. Sanki tüm dünya etrafınızda dönecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Evlilik olmasa da, bekarlar ciddi ilişkilerin ilk adımlarını atacaklar. Karşılaştıkları kişiden etkilenecekler. Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

Başak Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Bu ay kendi değerlerinizin farkında oluşunuz, sizi önemli pozisyonlara getirecek. Aşk gezgeniniz Neptün ve Jüpiter, önemli kişilerle tanışacağınız ortamlara girmenizi sağlayacak. Kendinizden daha büyük kişilerin fikrinden faydalanmanız size yarar sağlayacaktır. . Ayrıca sosyal açıdan verimli günlere giriyorsunuz. Bu ay ruh sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmalarınızı ertelemelisiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Madde ve para kaynaklı konularda ön sezilerinizin yüksek olması, sizin için önemli bir unsur kaynağı. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat, iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız. İşinizle eğlenceyi ustaca birleştirirseniz her şey sizden yana olacak.

Başak Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Bu ay sağlık gezegeniniz Venüs, sizi olumlu etkiliyor. Ailenizdeki bireylerin sağlık durumu varsa düzelecek ve onların sağlık sorunların maddi sorumluklarını siz yüklenebilirsiniz.. Bu ay yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Dost toplantıları rejim listenizi unutturabilir.12 Ağustostan sonra mideniz ve bağırsaklarınız korumalısınız. Tansiyon probleminiz varsa kontrolleriniz yaptırmalısınız. Bu ay, meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapi niteliğinde konular olacak. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz.
 
Geri
Üst