2014 Dekoratif Yatak Başlıkları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 Dekoratif Yatak Başlıkları
Çevreci Yatak Başlığı Modelleri
En Güzel Yatak Başlığı Modelleri
2014 En Yeni Dekoratif Yatak Başlıkları

Yatak odası dekorasyonlarınızdan sıkıldınız ve yatak odalarınızda bir değişikliğe gitmenin zamanı geldiğini mi düşünüyorsunuz? O halde bunu farklı tasarımları ile başınızı döndürecek olan Astrid OYO'nun yatak başlıklarından yararlanarak gerçekleştirmeye ne dersiniz? Son derece sıkıcı bir yatak odam var artık yatak odamı görmekten sıkıldım diyorsanız emin olun onun tasarımlarını gördüğünüz zaman asla hayır diyemeyecek ve hemen yatak odalarınızda herhangi bir tanesini alabilmenin peşine düşeceksiniz.

Amerika'da üretilen bu yatak başlıkları son derece kolay temizlenebilme özelliğine sahip ve uzun süreli kullanabileceğiniz tarz da yatak başlıkları olup yatak odalarınızda değişik görünümler yakalayabilmeniz için sizler için tasarlanmış ürünler çerçevesinde yer almaktadır.

Çiçek, gül, gökyüzü ya da lunapark gibi nesneleri farklı yorumlama biçimleri ile yatak başlıklarına işleyen tasarımcımızın modellerini görmek için sabırsızlananlar arasında yer alıyorsanız buyrun hep beraber onun tasarımlarını görerek istediğiniz yatak odası dekorasyonlarınızı elde etmenize yardımcı olalım.
ahşap-güneş-desenli-yatak-başlığı-örneği.jpg
images (1).jpg
images.jpg
indir (3).jpg
Sarı-oymalı-pop-art-desenler-ile-tasarlanmış-çok-şık-yatak-başı-modeli-500x250.jpg
 
Geri
Üst