2014 Haziran Ayı Aslan Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Haziran Ayı Aslan Burcu Yorumu
haziran ayı aslan burcu yorumu, 2014 haziran aslan burcu, aylık burç yorumları


Sevgili aslan burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için haziran ayı aslan burcu yorumlarını astrolog Hande Kazanova'dan alıyoruz...


aslan-burcu.gif



Sevgili Aslanlar sevgiliniz varsa o halde en romantik anlardan birini yaşayabilirsiniz. Bekârsanız, yeni bir ilişkinin ilk kıvılcımlarını görebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla geçireceğiniz zamandan keyif alacak, onların aktivitelerine katılacaksınız. 1 Haziran’da ikizler burcundaki Yeni Ay için birinci arkadaşlık evinize enerji getiriyor ve sosyal ortamlarda püler olacağınız kesin. Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla planlar yapıp güzel vakit geçirin.
Siz de evinizde bir parti verebilirsiniz. Ancak yine dışarı olduğunuzda değerli eşyalarınıza dikkat edin. En yakın dostunuzla uzun bir sohbet, yaşamınızdaki gayelerinize dair yeni fikirler edinmenizi sağlayacak. Bu da bir başka şanslı kariyer ayı ve 4′ünde Jüpiter’in onuncu eviniz Boğa burcuna gelmesiyle, şansınız ikiye katlanıyor. Ancak bu daha başlangıç çünkü bu şanslı etki gelecek on iki ay boyunca üzerinizde olacak. Mars 20′sine kadar aynı burçta olup liderlik becerilerinizi artırırken elinizden gelenin en iyisini yapın ve önemli insanların, sahip olduğunuz becerileri görmelerine izin verin.
 
Geri
Üst