2014 Pop Art Karaca Home Nevresim Takımları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 Pop Art Karaca Home Nevresim Takımları
En Modern Nevresim Takımları
Pop Art Karaca Home Nevresim Takımları 2014
2014 En Modern Nevresim Takımları

Nevresim takımlarınızı yenileyerek 2014 yılına başlamaya ne dersiniz? Karaca Home birbirinden değişik nevresim takımı modelleri ile sizleri büyülemekte ve yatak odalarınızı şenlendirmektedir. Karaca Home City Collection serisinde yer alan nevresim takımları ile rüyalarınızdaki gibi bir yatak odası tasarımına kavuşmak istiyorsanız bir an önce Karaca Home tercihinde bulunabilirsiniz. Bu nevresim takımları model tasarımları şiir gibi görsellikleri ile adeta sizleri büyülemektedir.

Erguvan, Roma, London ve İstanbul resimlerinin yer aldığı modeller arasından seçimlerde bulunarak istediğiniz modernliği ve çeşitliliği yatak odalarınızda yaşatmaya başlayarak kendinize harika bir oda dekorasyonu yaratabilirsiniz. Odalarınızda yaratılacak capcanlı dekorasyonlara öncülük edecek olan bu nevresim takımları 129.00 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabileceğiniz kalitededir.

images (1).jpg
images.jpg
indir.jpg
En güzel şehir desenlerini hissederek uyuyabileceğiniz nevresim takımları modellerini inceleyerek seçim yapmak için internetteki görseller arasından inceleme yapmaya bir an önce başlayabilirsiniz. İster çift kişilik ister tek kişilik seçimlerde bulunabileceğiniz nevresim takımları seçimini yaparak oda dekorasyonlarınıza bir an önce canlılık katabilirsiniz.
 
Geri
Üst