2014 Rash Kids Club Duvar Kağıdı Koleksiyonu

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 Rash Kids Club Duvar Kağıdı Koleksiyonu
Rash Kids Club Duvar Kağıdı
2014 Kids Club Duvar Kağıdı Koleksiyonu
Kids Club Duvar Kağıdı Koleksiyonu 2014

Duvar dekorasyonlarının en önemli parçaları arasında yer alan duvar kağıtları her sene farklı tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Duvar kağıtları özellikle çocuk odası dekorasyonlarında çocukların hayal dünyalarına katkı sağlamak amacı ile değişik desenlerde karşınıza çıkmaktadır.

2014 yılı için çocuk odalarında yararlanılabilecek Rasch Kids Club Piccolo koleksiyonu içerisinde çocuklarınız için kendilerini özel hissettirecek alanlar yaratılmasına yardımcı olunmaktadır. Kız ve erkek çocukların sevebilecekleri modeller göz önüne alınarak canlı ve neşeli renklerin baskın olduğu bir koleksiyon oluşturulmuştur. Şirin hayvan karakterlerinden dans eden rakam figürlerine kadar birçok tasarım harikası sizlere alternatif olarak sunularak 2014 yılı içerisinde çocuklarınızın odalarında harikalar yaratabilmenize fırsat tanınmaktadır.

Piccolo koleksiyonunun insan sağlığına zarar verici maddeler içermemesi de bu koleksiyonun tercih edilebilirliğini her geçen gün arttırmaktadır. Çocukların sağlığını önemseyen ebeveynler bu koleksiyonu gönül rahatlığı içerisinde seçim yapmak amacı ile kullanabilmektedirler. Çocuklarınızın odalarında renkli oyun alanları yaratmaya ne dersiniz? 2014 Rasch Kids Club duvar kağıdı koleksiyonuna göz atmak için hala bekliyor musunuz?
images (1).jpg
images (2).jpg
images.jpg
kids.jpg
 
Geri
Üst