2017 Röfleli En Güzel Saç Tonları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2017 Röfleli En Güzel Saç Tonları
2014 röfleli saç modelleri, 2014 platin röfleli saç modeller, 2014 saç modelleri

Uzun yıllardır saç trendlerinin değişmeyen modası röfleli saç modelleri 2014 yılında yine birçok bayanın saç rengi ve stilin de tercihi olmaya devam ediyor. Ten ve göz renginize en uygun röfleli saç modellerini belirlemeniz için sizlere seçmiş olduğumuz platin röfleli saç modelleri, gölge röfle saç modelleri ve daha farklı röfleli saç örneklerini bir araya getirdik. Siz de eğer imajınızı yenilemek için saç renginizden başlamayı düşünüyorsanız aşağıda ki saç rengi ve modellerinden esinlenebilirsiniz.

rofleli sac modelleri (1).jpg
rofleli sac modelleri (2).jpg
rofleli sac modelleri (3).jpg
rofleli sac modelleri (4).jpg
rofleli sac modelleri (5).jpg
rofleli sac modelleri (6).jpg
rofleli sac modelleri (7).jpg
rofleli sac modelleri (8).jpg
rofleli sac modelleri (9).jpg
rofleli sac modelleri (10).jpg
rofleli sac modelleri (11).jpg
rofleli sac modelleri (12).jpg
rofleli sac modelleri (13).jpg
rofleli sac modelleri (14).jpg
rofleli sac modelleri (15).jpg
rofleli sac modelleri (16).jpg
rofleli sac modelleri (17).jpg
rofleli sac modelleri (18).jpg
rofleli sac modelleri (19).jpg
rofleli sac modelleri (20).jpg
rofleli sac modelleri (21).jpg
rofleli sac modelleri (22).jpg
rofleli sac modelleri (23).jpg
rofleli sac modelleri (24).jpg
 
sarı saçlar her zaman bir bayanı havalı gösteriyor eğer röfle rengini kuaför iyi ayarlamışsa ve tenle birlikte göz renginede uyumlu ise çok güzel duruyor hele bazı röfleler varki o kadar doğal duruyorki bayanlara çok yakışıyor yüzüne ışıltı katıyor açık tenli ve saç rengi açık olan kişilerde röfle bana göre daha uyum sağlıyor resimlerdeki renklerde çok güzelmiş bayıldım hepsine seçim bile yapamadım
 
Çok sık renk açma işlemlerinde saçlarınız yanabilir, çünkü benim geçen sene fena halde yandı, fakat en sonunda iki kutu likid keratin serum yükledim saçım toparladı, ama kuaförlerde olanlar kimyasal keratin, işe yaramadıydı, ben keratinbakim sitesinden almıştım. çok da memnun kaldım, eğer saçınızın rengiyle sık sık oynuyorsanız buna önem verin derim.
 
Saçarımda sürekli değişim yapıyorum önce düz boyuyordum ama bir süredir röfle veya balyaj yaptırıyorum saçlarım çok yıpranıyor hatta yanmışlığı da var ama artık sorun yaşamıyorum çünkü liquid keratin kullanmaya başladım saçlarım yandığında kuaförümün tavsiyesiyle kullanmaya başlamıştım yanık saçlarımı düzeltmişti kestirmeye gerek kalmadan tabi az kestirdim ama uç kısımları şimdi de yıpranma ve mat görüntü olmaması için kullanıyorum saçlarım hep canlı ve dolgun görünüyor bu sayede sanki kendi saç rengim gibi.
 
Geri
Üst