2014 Yılı Haziran Ayı Yay Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Haziran Ayı Yay Burcu Yorumu
2014 haziran yay burcu, haziran ayı yay burcu yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili yay burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için haziran ayı aylık burç yorumları aşağıdaki gibidir...


yay-burcu.jpg




Yay burçları 2014 Haziran ayında birden fazla yolculuk gündeme gelebilir. Gene bu dönemde halen kalbi boş olanlar yeni biri ile tanışacak ve güzel bir birliktelik başlayacak ancak bu kişinin sizden uzakta yaşıyor olması gibi bir durumda söz konusu olabilir. Bu ay içinde yapacağınız yolculuklar yurt içi olabileceği gibi yurt dışı seyahatleri de söz konusu olacak. Bu ay her anlamda kendinizi iyi zinde hissedeceksiniz. Bu dönemde yani haziran sonrası araba alma ya da mevcut otomobilinizi değiştirme isteği duyabilir ve bunu hayata geçirmek için araştırmalar içine girebilirsiniz.

Yay 2014 Haziran burç yorumlarında özellikle 20 Haziran’a kadar ikili ilişkiler önem kazanacak. Aşk ve ilişkilerde bu dönemde şanslı günler sizleri bekleyecek.

20 Haziran sonrasında ise parasal konular önem kazanacak.

Haziran 2014 burç yorumlarında yay burcuna baktığımızda 8 Haziran’a kadar olan bölümde şanslı günler yaşayacaksınız. 3 Haziran’da ise yay burcu olumlu gelişmeler görecek. Özellikle başkalarından olan beklentileriniz ve kredi borcu olanlar için güzel bir dönem diyebiliriz.

21 Haziran’da ise kendi ve başkalarının finansını iyi idare edeceksiniz. Özellikle bu dönemde ortak kazanımlarda çok şanslı olacaksınız.
 
Geri
Üst