2014 Yılı Koç Burcu Haziran Ayı Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Koç Burcu Haziran Ayı Yorumu
2014 koç burcu haziran ayı, aylık burç yorumları, koç burcu haziran ayı yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, koç burcunun haziran ayı aylık burç yorumunu öğrenmek için aşağıdaki makaleyi inceleyebilirsiniz...


koç-burcu.Jpeg







2014 Haziran Ayı Aşk ve İlişkiler

2-8 Haziran haftası: İlişkilerde ruhsal ve tensel çekim bir hayli güçlü. Birlikte özel paylaşımlarda bulunabilir, sözlerinizle, tavırlarınızla birbirinize ne kadar önem verdiğinizi hissettirebilirsiniz. Bekar Koçlar için bu hafta yeni biriyle tanışmak mümkün olacak. İletişim veya bir yolculukta karşılaşacağınız bir kişi dikkatinizi çekebilir. Fanteziler bir hayli güçlü. Ancak güven de çok önemli. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek.

9-15 Haziran haftası: Aşkta güvence, paylaşım, eşit haklar, ortaklaşa hareket etmek ve güç birliğinde bulunmak çok önemli. Hafta boyunca etkin görünümler altındayız. Öncelikle ilişkide bulunduğumuz kişinin iş ve mali durumuna bir bakmak lazım. Güven vermiyorsa içtenlik yoksa ve basit hareketler söz konusu olduğunda geri çekileceğiz. 14 Haziran tarihi bu açıdan biraz zorlayıcı geçebilir. İlişkideki dengeler bozulabilir.

16-22 Haziran haftası: Güneş bu hafta Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Aşk hayatımızı ilgilendiren her konuda güven, teminat, ılımlı davranışlar bekleyeceğiz. Bir yuvamız olsun, çocuklarımızla mutlu bir hayat sürelim, huzur bulalım. İşte bunlar hem ailevi hem de özel dünyamızda karşımıza çıkabilecek kişiden veya şu anda beraber olduğumuz kişiden beklentimiz olacak. Ancak Merkür 17-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Söylenene, söylediklerimize dikkat edelim.

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihinde Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Merkür geri hareketini göz önüne alınca, daha önce buluştuğumuz kişiyle tekrar bir araya gelebiliriz. İletişim önemli. Muhabbet etmek, şöyle dışarı çıkmak, biraz gezmek isteyeceğiz. Tanıştığımız kişinin veya sevgilimizin aktif, bilgili, neşeli biri olmasını isteyeceğiz. 25 Haziran tarihinde ikili ilişkilerde bir yandan hakimiyetçi tavırlar diğer yandan taviz vermeye dönük hareketler gözlemlenir. Bir anda kararlar verilir, sonra vazgeçilir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, aile içindeki birlik ve beraberliğe verilen önemi işaret eder.
Koç Burcu İş ve Kariyeri


2-8 Haziran haftası: Güneş-İkizler burcunda, ancak 7-17 Haziran arasında Merkür geri harekette olduğu için, konuştuğumuz insanlara, söylenenlere dikkat edelim. Müzik ve sanatsal konularda 4 Haziran tarihi olumlu gözükmektedir.

9-15 Haziran haftası: İş hayatımızı ilgilendiren konularda da etkin bir haftadayız. Toplumsal ilişkilerimizi önemseyeceğiz. Gerçekçi düşünmek gerektiğini söylemeliyim. Eğer bir ortaklık ilişkiniz varsa, mutlaka mali konularda birbirinize karşı dürüst davranınız. Venüs yönettiği Boğa burcunda ilerliyor. Güven, istikrar, dürüst insanlarla çalışıyorsak, hiçbir sorun çıkmaz. Fakat iddiacı, her şeyi bildiğini söyleyen, bir de kendince karar veren bir ortakla anlaşmak zor olur. Bu hafta Yay burcunda oluşacak Dolunay ve diğer etkilere baktığımızda parasal konular çok daha öne çıkıyor. İşimizle ilgili bir dönüşüm, bir karar aşamasına gelebiliriz. Sakinlikle meseleleri ele alalım.

16-22 Haziran haftası: 17 Haziran itibariyle, çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde oturup şöyle bir düşünmek lazım. Merkür, bu hafta ters hareketini İkizlerde sürdürecek. Hangi alanda çalışıyorsak onunla ilgili bilgiler edinmeli, doğru bir hamle için gerekli olanları tespit etmeliyiz. Aceleci davranmamalı, enine boyuna düşünmeliyiz. Güneş-Yengeç burcunda ev ve ailevi konular üzerinde durmamızı sağlarken, Merkür geri hareketi durup olan bitene bir bakmak gerektiğini gösteriyor.

23-29 Haziran haftası: Merkür geri hareketi devam ettiği için, işlerimizin takibini dikkatle yapmaya devam edelim. Bu hafta iş ortaklıklarının ev içinde konuşulması mümkündür. Şöyle bir gözden geçirebiliriz. Girişimlerde akıllıca hareket edelim. Venüs 23 Haziranda ikizler burcunda ilerleyecek. Bu da iki ortaklı bir işin göstergesi olabilir. İki iş üzerinde durabilirsiniz. Fakat ben Temmuz ortasına kadar bu meseleleri çok dikkatli şekilde ele almanızdan yanayım. Hayal kırıklığı yaşamamak için bu şart.
2014 Haziran Ayı Para Durumu


2-8 Haziran haftası: Maddi açıdan bu hafta ufak tefek paralar elinize geçebilir. Sanatla uğraşanlar, mistik faaliyetler, ev, emlak, güzelleştirme alanında çalışanlar, insanlarla birebir iletişimde bulunanlar, haberleşme sektöründe çalışanlar için de maddi açıdan fırsatlar getirici bir hafta diyebiliriz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Hesabımızı, aldığımızı verdiğimizi de bilelim lütfen.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta her anlamda önemli enerjiler mevcut. Finansal ortaklıklarda tarafların çok dikkatli bir şekilde hareket etmeleri yararlıdır. Venüs Boğa burcunda gayet olumludur. Eğer her iki taraf da, dürüstçe hareket etmeyi ve ilerisi adına istikrarlı ilerlemeyi biliyorsa bu zorluklar güce dönüştürülür, kazanç elde edilir. Tam tersine, biri diğeri üzerinde baskı kurmaya kalkarsa zor olur. Gizli saklı işlerden kaçınmak lazım. Maddi konularda da alışverişlere dikkat etmemizde yarar var. Kazanç getirici işlere ağırlık verelim. Sorumluluklarımızı bilelim.

16-22 Haziran haftası: Bu hafta finansal konularda dikkatli bir şekilde hem evimizin ihtiyaçları hem de ailemizle ilgili gereksinimler üzerinde duracağız. Güven içinde yaşamak ve bir ev sahibi olmak isteyeceğiz. İşimiz emlak sektörü, ailelere yönelik hizmetler, güzelleştirme, üretimle alakalı bir alanda ise, kazanç anlamında neler yapabiliriz bunlar üzerinde duracağız. Aceleci kararlar vermeyeceğiz. Merkür geri hareketi iş görüşmelerinde dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

23-29 Haziran haftası: Mali konularda özellikle ortaklıklar söz konusuysa dikkatli olacağız. İş görüşmelerinde bize sunulan şartlara bakacağız. İşin içinde para varsa, bizim de temkinli olmamız dağılmamamız gerekiyor. Hem Merkür geri hareketi hem de Venüs-İkizler geçişi, zaten özen göstermenin işareti. Hesap yapacağız, artıları eksileri gözden geçireceğiz. Böylece Temmuz ortasına kadar bir yön tespit edeceğiz.

Astroloji Danışmanı iremSU
 
Geri
Üst