2014 Yılı Koç Burcu Nisan Ayı Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Koç Burcu Nisan Ayı Yorumu
2014 koç burcu nisan yorumu, koç burcu nisan ayı, aylık burç yorumları




Sevgili koç burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 yılı koç burcu nisan ayı aylık burç yorumunu sizlerle paylaşıyoruz....


koç-burcu.jpg




Hayatınız hareketlenmek üzere, çünkü eylem gezegeni 13 Nisan’da yeniden ileri harekete başlıyor. Artık uçuşa hazır olduğunuza göre geçmişte engellerle karşılaşan projeler hız kazanmaya başlayacak. Sanatsal Venüs akıllı İkizler’e 3 Nisan’da girdiğinde yaratıcılığınız canlanıyor. Ayrıntılar üzerinde tekrar durmaya zorlanmak ya da stratejinizi bir kez daha düşünmek yerine, ileri bakabilir ve planınızı harekete geçirmeye başlayabilirsiniz.

Nisan ayındaki Dolunay Ortaklara ilişkin 7. Evinizi canlandırınca, amaçlarınızı gerçekleştirmek yolunda güvendiğiniz biriyle çalışmak için bu uygun bir zaman haline geliyor. Her ne kadar enerjik Mars ileri hareket etmeye başladığı için 13 Nisan kilit bir nokta olsa da, hız kazanmanız sizin için zaman alacak. 15 Nisan’da sabırsız Koç’taki Güneş daraltan Satürn’le karşıt açı oluşturduğunda cesaretiniz kırılmasın. Direnişinizin nerede ortaya çıktığını tespit edin ve bunu kırmanın bir yolunu bulun çünkü zeki Merkür 16 Nisan’da Koç burcuna girdiğinde aklınıza bir sürü yeni fikir gelecek.

Güneş’in pratik Boğa’ya ve Özgüvene ilişkin 2. Evinize 19 Nisan’da girişi, Mars ve Plüton’la sırasıyla 23 Nisan ve 29 Nisan’da güçlendirici üçgen açılarıyla birlikte, işinizde yeni adımı atmak için size sağlam bir zemin kazandırıyor. Buna ek olarak, 21 Nisan’da Boğa’daki Yeniay hem Mars’la hem de hayalperest Neptün’le uyumlu açılar oluşturarak, rüyalarınızı geçerli bir hale getiriyor ve bunları gerçekleştirmek için size gereken kaynakları ve kararlılığı sunuyor.
Zeynep Turan
 
Geri
Üst