2014 Yılı Mart Ayı Yay Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Yay Burcu Yorumu
yay burcu mart ayı yorumları, 2014 mart yay burcu, aylık burç yorumları


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, eğer yay burcu iseniz ve burç yorumları dikkatinizi çekiyorsa, Astrolog Nuray Sayarı'nın öngörülerinden oluşan 2014 yılı mart ayı yay burcu yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


yay-burcu.jpg



Mart 2014 Yay Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: Mars geri hareketi bu hafta başlıyor ve Mayıs ayının üç haftası boyunca etkili olmayı sürdürecek. Bu durumda hem birilerine uymak, uzlaşı içinde hareket etmek durumundayız hem de hedeflerimizi çok iyi bir şekilde gözden geçirmeliyiz. Dış dünyada kendi bildiğimizi okumak pek mümkün değil. Ancak lütfen enine boyuna düşünmediğiniz girişimlerde, arkadaşlıklarda, ortaklaşa işlerde karar vermeyiniz. Balık burcunda oluşacak Yeniay, ailevi ilişkilerin, yuvamızla ilgili tüm konuların hassasiyetle, kol kırılır yen içinde kalır şeklinde ele alınarak, karışıklıkların, sıkıntıların çözümlenmesi için gönül birliği yapılması gerektiğini göstermektedir.

3-9 Mart haftası: Hafta boyunca özellikle çevreniz, ailenizle ilişkiniz, kardeşler, yakınlarınızla alakalı konular bir hayli önemli olacak. Geleceğe dönük olarak düşünüyorsunuz ancak sizin de yanınızda olmalarını, destek vermelerini bekleyeceksiniz.

10-16 Mart haftası: Fikirlerimizi kendimize güvenli bir şekilde ortaya koymaktan yanayız. Fakat iyi niyetli olmayan kişiler nedeniyle canımız sıkılıyor. Sussak bir türlü, konuşsak bir türlü. İşte haftanın ilk etkili enerjisinde hissettiğimiz duygular bunlar. Ailevi ilişkilerimizde de aynı durumdayız. Gereksiz bir sürü mesele gelip bizi buluyor sanki.

17-23 Mart haftası: Merkür bu hafta tekrar Balık burcunda seyrine başlıyor. Başta ailevi ilişkiler olmak üzere, iş konularında da etkili olmaya devam ediyor. Evimizle ilgili meseleler üzerinde düşündüklerimizi dikkatle ele almamızda yarar var. Bu burçta ilerleyen Merkür, genelde hayalci düşünmeye yol açacağından bizim gerçekleri mutlaka göz önüne alarak ilişkilerimizi, aşk hayatımızı gözden geçirmemiz lazım. Gelişim içermeyen, çoğu zaman yanlış kararlar vermemize yol açan kişi ve meseleleri de hayatımızdan ayıklamamız gerekiyor. Güneş Koç burcu geçişi, size özgür ilişkiler yaşamınızda kuvvet verecektir. Cesur, girişimci ve kendinizi ön planda tutacağınız aşklara doğru yol alabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Bu hafta sırlarımızı özenle saklamak isteyeceğiz. Gerçek duygularımızı kimsenin tam olarak bilemeyeceğinin farkındayız. Sevdiklerimizin bazen ne kadar kendilerine dönük düşündüklerine şahit olacağız. Bu da bizi iç dünyamızda, onlara karşı güvensiz hissettiriyor. Bu yüzden de çoğu zaman sosyal hayata yöneliyor. Orada kendimizi eğlendirmeye çalışacağız. Koç burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatınızı canlandırıcıdır. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda kararlar verebilirsiniz. Yeni biriyle tanışabiliriz. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. O yüzden de bu pek kalıcı bir ilişki olmayabilir.


Mart Ayı Yay Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: Atılımda bulunmak, tek başına ilerlemek zor gözüküyor. Rutin hayatımızı sürdüreceğiz ve başkalarıyla iyi geçinmenin yollarını arayacağız. Merak etmeyiniz, hepimiz bu etki altındayız. Birileri de sizinle iyi geçinmeye çalışacaktır.

3-9 Mart haftası: işlerinizi çok iyi takip ediniz. Yenilikleri işinizde uygulama yönünde etkili enerjiler mevcut. Sağlık, psikolojik ve fiziksel rahatlama, meditasyon, yoga, spa, astroloji gibi alanlar bir hayli ilginizi çekebilir. Venüs-Kova burcunda seyrine bu hafta başlıyor. Sizin için çevrenizle olan temasınız ve işinizi geliştirme anlamındaki ilişkilerin bir hayli önemi olacak.

10-16 Mart haftası: Mars geri hareketi hem hedeflerimizi gerçekleştirmek hem de etrafımızdaki insanlarla iyi geçinmek gerektiğini gösteriyor. Yenilikte bulunmak hevesimiz gayet yüksek. Ancak kararsız kaldığımız noktalar da var. Bekleyelim demek işimize gelmiyor. Bu hafta tekrar bir gözden geçirmede bulunarak eksiklerimizi tamamlayalım. Kariyer hayatımızla ilgili konularda etkili olacak Başak burcundaki Dolunay, işimizden memnun olmadığımız, kendimizi ikinci plana itilmiş gibi hissettiğimiz duyarlılıkların işaretçisi. Bu yüzden de huzursuz olabiliriz.

17-23 Mart haftası: İş hayatımızla ilgili meseleleri tekrar kendi içimizde gerçekçi bir şekilde ele almalıyız. Bu haftadan itibaren Kuzey düğüm dediğimiz ruhsal gelişim yönündeki derslerimiz hedeflerimiz ve aşk hayatımızla ilgili konularda etkili olacak. Dengeli, uyumlu ve mantıklı kişilerle işbirliği yapmayı öğreneceğiz.

24-30 Mart haftası: Bu hafta yeteneklerimizi sosyal alanda farklı şekilde sunabilir, işimizle alakalı görüşmelerde bulunabiliriz. Paylaşımlar, sizin hem işinizi hem kendinizi tanıtımınızda faydalıdır. Sizin yaptığınız iş veya becerilerinizle ilgilenen kişilerden destek görebilirsiniz. Cazip tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar çok fazla yeterli olmasa da, en azından umudunuzu yükseltir.


2014 Mart Yay Burcu Para Durumu

1-2 Mart arası: Bu iki gün boyunca maddi paylaşımlar, ailevi parasal konular, ihtiyaçlarınız yönünde güven içinde olmanın önemini düşüneceksiniz. Siz hem sevdiklerinize destek olmak hem de geleceğinizi garanti altına almaktan yanasınız. Fakat çıkarcı, bencil tavırlar, dürüst yaklaşımlar olmadığında size hesabi davranmaktasınız. Bana da destek olmalılar diye düşüneceksiniz. Hafta sonunda nakit paraya ihtiyaç duyabilirsiniz veya bir arkadaşınızdan borç isteyebilirsiniz. Ancak ödemede zorlanmamak için lütfen dikkatli olunuz. Siz de borç vermemeye çalışınız. Tahsil etmeniz kolay olmaz.

3-9 Mart haftası: Evinizin ihtiyaçları için harcamalarda bulunmanız gerekebilir. Ancak bunların dikkatli bir şekilde yapılmasında yarar var.

24-30 Mart haftası: Finansal kaynaklarımızı güçlendirici, sıkıntılarımızda yanımızda olan, bize destek birine ihtiyacımız var. Mali anlamda evimizin ihtiyaçları, ödemeler, aileye destek olmak kolay değil. Bazen öyle hesapsız giderler oluşuyor ki, bütçemizin dengesini tam sağlayamıyoruz. Bu hafta da bu türden durumlar oluşabilir.


2014 Yılı Yay Burcu Genel Yorumu

Astrolog Nuray Sayarı Yaylar için 2014 yılının genel bir yorumunu yaptı.

Sevgili yaylar yeni senenin ilk 6 aylık süreci kendinizi daha tutkulu heyecanlı ve cesur hissedeceksiniz. Aşkta sürpriz birliktelikler yaşayabilirsiniz. Bazıları ilişkilerinde ikilemler ve kıskançlıklar da yaşayabilir. 24 Haziran – 18 Temmuz günlerinde ilişkilerde iletişim ve hareketlilik hız kazanacak. Aşk ve ilişkiler gündeminizin ana temasını oluşturabilir. Aradığınız aşkı katıldığınız arkadaş davetlerinde, dernek faaliyetlerinde bulabilirsiniz. Bazı Yaylar kalıcı birlikteliklere adım atacak Ani birliktelik ve düzen kurma isteginiz ön planda olacak 12 Ağustos – 4Eylül günlerinde duygularınızı çok daha tutkulu direkt ve göz önünde yaşayabilirsiniz. İş ve kariyer yaşamınızda hırs ve öfke sizin için yıl boyu tehlike aman dikkatli olun kırıcı olmayın.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst