2014 Yılı Nisan Ayı Oğlak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Nisan Ayı Oğlak Burcu Yorumu
nisan ayı oğlak burcu, 2014 oğlak burcu nisan ayı, aylık burç yorumları



Sevgili oğlak burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Astrolog Hande Kazanova'nın kaleminden 2014 yılı nisan ayı oğlak burcu yorumlarını paylaşıyoruz...



oğlak-burcu.jpg



3 Nisan’da Yeni Ayın dördüncü eviniz Koç burcuna girmesiyle, evle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Ay ilerledikçe gerginlik uzayacak. Herkesin sizden çok şey talep etmelerini, aynı anda birden fazla yerde olmanızı beklediklerini hissedeceksiniz. Sabırlı olun. İletişim ve olaylara farklı bir açıdan bakmak için gösterilecek çaba yardımcı olacaktır. Bu ay sıkıntılar yaşasanız da evde aileniz ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebileceksiniz.

2 Nisan’da Koç burcuna gelen Mars’ın sizi bir bahar temizliği yapmaya ikna etmesine izin verin. İşe yaramayan eşyalarınızı atın, kullanılabilir olanlarını bir eskiciye götürün veya ihtiyacı olanlara verin. Eviniz size teşekkür edecek. 4 Nisanda Neptün iletişimi temsil eden üçüncü eviniz Balık hurcuna girdikten sonra, hem siz başkalarına ilham vereceksiniz hem de onlar size. 20′sine kadar Venüs’ün de aynı burçta olmasıyla, insanlarla iletişim kurmakta zorluk çekmeyecek ve onların size ne kadar açık olduklarını fark edeceksiniz.

Ancak siz başkalarını etkilerken, onlar da sizi etkiliyor olacaklar. O yüzden duyduğunuz her şeye inanmayın. İnsanlar bazen gerçekleri çarpıtabilirler. Nisan’da onuncu eviniz Terazi burcuna gelen Dolunay, sizi ön plana çıkarıyor. Ancak bu noktada, ego ve kişilikler güç oyunlarına dâhil olurken sorunlar yaşamanız da mümkün. Ne kadar zor olsa da çekimser kalmaya özen gösterin. Kimlerin zirveye tırmanacağını kestirmek zor olabilir.
 
Geri
Üst