2015/2016 En Kaliteli Bellona Bahçe Mobilyaları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2015/2016 En Kaliteli Bellona Bahçe Mobilyaları
Bahçe dekorasyon değişimi yapmak isteyenlerin çoğu bahçe mobilyası değişimi ile bahçelerindeki görünümlerde daha keyifli ve görsel anlamda daha dekoratif alanlar yaratmaktadırlar. Bahçe mobilyası tercihinizde Bellona mağaza ziyaretinde bulunarak kaliteli ürünlerle bahçe ya da geniş balkonlarınızda uzun ömürlü ürün değişimi gerçekleştirmiş olursunuz. Aşağıda sizler için bir araya getirmiş olduğum bahçe mobilyalarını inceleyip zevkinize uygun model ve renk tercihinizi gerçekleştirmede yardımcı olmaya çalışacağım.

claraminibahcemobilyasi.jpg

Clara mini takım üst resimdeki görselde sizler için kendini göstermektedir. Beyaz renk bu bahçe mobilya takımında kendini kanıtlamaktadır. Sırt bölümünde ince elek gibi görünen çiçek desenleri takımın asaletini arttıran görsel ayrıntılar arasında kendini göstermektedir. Sevdiklerinizle sohbet ederken ya da çay keyfi yaparken bu bahçe mobilyası tercihinde bulunmak istemez misiniz?
marinaminitakim07tab06.jpg

marinaovalmasatakimitab04.jpg

Marina mini takımda konforu ve şıklığı ile tercih edebileceğiniz modeller arasında gözdeliğini korumaktadır. Minderleri ve hasırın ince ve titizlikle örülüş estetikselliği de bahçenizde harika bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacaktır.
carlo-mini-takimi.jpg

Sadelikten hoşlananlar carlo mini takım bahçe mobilyasının hem açık hem de koyu tonu arasından tercihini yaparak bahçelerinde bol sohbetli günler geçirmeye merhaba diyebilirler.
acelyaminitakimtab02.jpg

Krem renk ve kahverengi hiçbir takımda bu kadar güzel durmamıştı. Açelya mini takım bahçe mobilyası bu görsel zenginliği oluşturarak renklerin cümbüşünü bahçelerinize davet edecektir. Bahçelerinizde yaz dönemi uzun soluklu geceler yaşamak istiyorsanız açelya mini takım tercihinde de bulunabilirsiniz.
begonya.jpg

Dilerseniz begonya mini takım da sizlerin kaliteli zaman geçirmenize rehberlik edecektir. Tüm mini takımlarda bir adet ikili koltuk, iki adet tekli koltuk ve orta sehpa yer almaktadır. Kısacası ihtiyacınız olan her şey Bellona'da.
 
Geri
Üst