2015 Dekorasyon Trendleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2015 Dekorasyon Trendleri
2015 yılı içinde dekorasyon değişimi gerçekleştirme düşünceniz varsa sizler için tavsiye edeceğim önerilere göz atabilirsiniz. Yaşam alanlarımızda yapacağımız dekor değişimleri sayesinde yaşam alanlarımızda bambaşka görünüm zenginlikleri yakalayabiliriz. 2015 yılı içerisinde salonlarınızda farklı görünüm zenginlikleri yaratmak istiyorsanız sizler için aşağıya eklediğim modellerden faydalanabilirsiniz. Şimdi sizlerle bu oda dekorlarında gözümüze neler çarpıyor hep beraber inceleyelim.


11_635564084677212104.jpg

Salon dekorasyonlarınızda modern dekoratif ürünlerden faydalanarak Tv ünitesi modelleriniz üzerinde farklılıklar yakalayabilirsiniz. Odadaki tüm ürünlerde kullanılan renk ve görünüm bütünlüğü ile hem dekoratif ortam oluşumunu daha güzel bir konuma sokmuş olursunuz; hem de arzuladığınız huzrulu vakit geçirme keyfini bu tarz oda dekorlarında bulabilirsiniz. Sonuçta farklı renkler ve çok zıt dekor ürünlerinin yer aldığı bir odada vakit geçirirken ister istemez göz yorgunluğu ve kendinizi bir süre karmaşa içerisinde hissediyor durum oluşumunun olacağını hepimiz biliriz.


2015-dekorasyon.jpg


Yukarıdaki oda dekorasyonunda tamamen doğal ve beyaz- mavi rahatlatıcı renk tonlarından faydalanılarak tasarlanmış bir oda dekorasyonu görüyoruz. Bu dekorasyon tarzı sadelikten hoşlananlar için harika bir oda görünümü olacaktır. Odada gözümüze çarpan duvardaki büyük tablolardır. Zaten eklediğim görsellerin birçoğunda duvarda yer alan tablolar göze çarpıcı rol oynamaktadır.Bundan anlaşılıyor ki 2015 dekorasyon modellerinde duvar dekorasyonundan faydalanarak etkileyici görünüm ve kişilerin odaklanacağı noktanın duvarlarda yer alacağı gerçeği vazgeçilmezimiz olacak.



2015-dekorasyon-trendleri2.jpg

Modernlikten faydalanarak hazırlanan oda dekorasyonlarının yanı sıra doğal görünüm zenginliği yaratan ahşap dekor malzeme kullanımları da göze çarpmaktadır. Ahşap kitaplık ve şifonyerler; zeminin ahşap oluşu ile yukarıdaki oda dekorasyonu 2015'te doğal dekorasyon modeli sevenler için tercih edilecek bir oda dekorasyonu olabilir. Çevreci bir dekor anlayışının bu sene hakimiyet kurduğu gerçeği de buradan anlaşılmaktadır.


2015-ev-dekorasyonu.jpg

Turkuaz ve beyaz rengin hakim olduğu oda dekorasyonu da diğer birçok oda dekorasyonu gibi 2015 yılı içerisinde genel anlamda açık tondaki renklerin hakim olacağını göstermektedir. Son derece doğal görünümü bulunan bu oda dekorasyonları 2015'te en çok tercih edilen oda dekorasyonları arasında yer alacağa benziyor. Özellikle yoğun iş stresi ile evinize döndükten sonra huzurlu bir ortam ararsınız. Bu tarz bir salonunuz varsa dinlenmek için uzanmanız yeterli olacaktır. Ben de koltuk takımı alırken beyaz, krem gibi açık tonlarda tasarlanmış kırlentlerle renklendirilmiş bir model tercihinde bulunacağım. Size de tavsiye ederim. Odadaki şıklığı tamamlayan avizeyi de gözden kaçırmayın. Ne kadar farklı ve odayı tamamlayan bir model öyle değil mi?


2015-ev-dekorasyonu-ornekleri.jpg

Gösterişli bir oda dekorasyonu yapmak isteyenler için yukarıdaki modeli incelemeniz yeterli olacaktır. 2015 yılı içinde salon dekorasyonu yaparken renkli yastıklar ve açık renk koltuklar kaliteli bir görünüm zenginliği yaratmanızı sağlayacaktır.


2015-modern-ev-dekorasyonlari.jpg
A5JM5pn.jpg
chevron.jpg

Bu modelde gözünüze çarpan duvar aynaları da odaya şıklık katan en önemli ayrıntılar arasında yer almaktadır. Dev ayna modellerini 2015 yılında duvarlarımızda göreceğimiz de karşılaşacağımız durumlar arasındadır. Yastıklarda hakim olan sarı, kahverengi, krem ya da beyaz renkler ile bütünlük oluşturan yerdeki halı modeli de odada şıklık oluşturmuştur.


ev-dekorasyon-trendleri.jpg
ev-ici-dekorasyon.jpg
iStock_000023282085_Large.jpg

Duvar dekorasyonlarında karşımıza büyük objeler çıkacağından yazımız boyunca bahsettik. Bu resimde görülen büyük ahşap tablo da yan tarafındaki şapkalı lamba ayrıntısı ile aydınlatmada kullanılacağa benziyor. Ve odada ahşaplarla koltuk bütünlüğü harika görünüyor. Siz de 2015 salon dekorasyonu yaparken sizlere tavsiye ettiğim önerilere göz atmaya ne dersiniz?


1.jpg
 
Geri
Üst