2015 gelin ayakkabıları -Gelin ayakkabısı seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2015 gelin ayakkabıları -Gelin ayakkabısı seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?
2015 gelin ayakkabıları,2015 gelin ayakkabısı modelleri,2015 gelin ayakkabısı seçenekleri,gelin ayakkası seçerken nelere dikkat edilmeli

, Ayakkabı seçimleri biz kadınlar için genelde kararsız ve detaycı olduğumuz konular arasında yer alıyor , moda trendlerini takip etmenin yanında istediğimiz renk ve numarayı bulmak bile stresli olabiliyor bazen. Gerek iş hayatı gerekse günlük hayat için yaptığımız ayakkabı seçimleri konusunda yaptığımız seçimlerde bile bu kadar kararsız kalıyorken , gelin ayakkabısı seçimi tam bir stres haline geliyor. Gelin adaylarının belkide en zor seçimleri gelinlikten sonra gelin ayakkabısı oluyor.

Gelin Ayakkabısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Öncelikle seçim yaparken ilk olarak rahatınızı düşünmeniz gerekiyor , hayatınızda ki en önemli günlerden birinde rahatsızlık ve ağrı çekmek istemezsiniz , özellikle uzun süreler ayakta kalacağınızı ve dans edeceğinizi göz önünde bulundurarak gelin ayakkabı seçimini yapmalısınız.
Diğer detaylar arasında renk seçimi geliyor , gelinliğinizi tamamlayan , mevsime uygun ve mümkünse detaylı gelin ayakkabı modelleri seçin , gelinliğinizi tamamlayacak en önemli parça gelin ayakkabısıdır. Ufak bir hatırlatma daha yapalım , düğün günü mümkünse yanınıza yedek bir ayakkabı alın , rahat ve düz bir model olsun , beklerken ayaklarınızın rahat etmesi önemli bir konudur.

Gelin ayakkabısını seçerken mevsim ve trendleri mutlaka araştırın , ünlü tasarımcıların kreasyonlarını mutlaka inceleyin , aldığınız gelinliğin modellerine benzer tasarımları internet üzerinde aratın ve kombini olarak uyumlu ayakkabıları inceleyin , bu sizi gelin ayakkabısı seçerken daha kararlı ve ne istediğinizi net şekilde bilmenizi sağlayacaktır.
ay1.jpg
ay3.jpg
ay4.jpg
ay7.jpg
ayakkabı.jpg

gelinlik-ayakkabı.jpg
gelinlik-ayakkabıları.jpg
gelinlik-ayakkabı-modeli.jpg
gelinlik-ayakkabisi.jpg
 
Geri
Üst