2015 kış bayan çanta modelleri

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2015 kış bayan çanta modelleri
2015 kış trendi çantalar,2015 kış modası çantalar,2015 kışlık çanta modelleri,en şık çanta modelleri

Bu kışın ünlü markaların en trend çanta tasarımlarını bu yazımızda bir araya getirdik.Sokak modası stillerinde ve moda haftalarında en çok beğendiğimiz çantaları aşağıdaki galerimiz den dahan detaylı inceleyebilirsiniz.

Bu sezon için kendinize yeni bir çanta almak istiyorsanız yeni trend kış çantalarını mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.Zincir askılı uzun çantalar, midi çantalar, kürklü ve süet çantalar ve hayvan desenli çanta modelleri en moda kış çantalarının özellikleri.

Eğer daha klasik bir çanta istiyorsanız benim favorim ince askılı olan omuz çantalarını tercih edebilirsiniz.Rengarenk desenler ve baskılarda bulabileceğiniz bu çantaların en güzelleri yine çantalarıyla dünyaca ünlü Chanel markasından satın alabilirsiniz.

Düz renk ve sade kıyafet kombinlerini tercih ediyorsanız o zaman kürk ve baskılı desenli çantalar tam size göre.Baskılı bir çanta her hangi bir düz renk kıyafet için yeterince şık ve trend.2014/2015 kış Sokak stillerinde bu çantalar şile bir çok kombini görebilirsiniz.
çnt2.jpg
çnt4.jpg
çnt6.jpg
çnt7.jpg
çnt9.jpg
çnt11.jpg
çnta8.jpg
kis-desenli-canta-trendleri.jpg
kislik-cantalar.jpg
kislik-canta-trendleri.jpg
kis-modası-canta.jpg
kıs-trendi-cantalar.jpg
 
Geri
Üst